Aktywne Wpisy
acpiorundc +243
Elon napisał na twitterze, że za generację zniknie 2/3 Koreańczyków. Koreańczycy mu w odpowiedziach powiedzieli, że to wszystko przez to, że nieruchomości są drogie i nie ma sensu spładzać dziecka dopóki nie będzie się miało swojego mieszkania. Ich rząd ich docisnął i teraz mają zwijanie państwa. W Polsce idziemy na to samo.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
duzy_krotki +282
Generalnie to powodzenia w szukaniu brakujących pieniędzy. Trzeba przyznać, miał rozmach skurywsyn.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
#motoryzacja #prawojazdy #kiciopyta #pytanie #logikarozowychaskow
W tym wypadku skręcasz w lewo, więc ustępujesz wszystkim pojazdom z naprzeciwka jadącym prosto i skręcającym w prawo. W lewo się mijacie.
Po dojechaniu na środek skrzyżowania i skręceniu o 67
@monalisssa: to nie ma znaczenia - wjechałaś nie mogąc wjechać. jeśli auto ci zasłaniało to twój problem. Manewr należało wykonać w taki sposób, że powinnaś dojechać do centrum skrzyżowania i pomalutku się przesuwać, aż będziesz miała 100% pewność że z naprzeciwka nic więcej nie jedzie. Jak
@IksdeHeheh: znowu źle, bycie w trakcie manewru nic nie zmienia w pierwszeństwie
@latarnikpolityczny: Nie wiem czy teraz piłeś do mnie czy do tamtego kierowcy :) jakby nie było - jezdze od 20lat samochodem i to bardzo dużo. Ta sytuacja mimo wszsytko była dla mnie niejednoznaczna.
@trzaichlac69 to nie jest reguła jeśli pasy tego nie nakazują, mozna jechac na mijanke i na zakladke. Mijanka co do zasady jest bezpieczniejsza
Wstyd zadawać takie pytania w przestrzeni publicznej mając kurs i egzamin na prawo jazdy za sobą...