Aktywne Wpisy
acpiorundc +243
Elon napisał na twitterze, że za generację zniknie 2/3 Koreańczyków. Koreańczycy mu w odpowiedziach powiedzieli, że to wszystko przez to, że nieruchomości są drogie i nie ma sensu spładzać dziecka dopóki nie będzie się miało swojego mieszkania. Ich rząd ich docisnął i teraz mają zwijanie państwa. W Polsce idziemy na to samo.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
duzy_krotki +282
Generalnie to powodzenia w szukaniu brakujących pieniędzy. Trzeba przyznać, miał rozmach skurywsyn.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
#motoryzacja #prawojazdy #kiciopyta #pytanie #logikarozowychaskow
@monalisssa: Twoja
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jezdze od 20lat bezwypadkowo, a jezdze sporo. Ta sytuacja mnie zaskoczyła po prostu bo nie
@monalisssa wina Twoja, zapamiętaj sobie to w taki sposob że skręcając w lewo ustępujesz wszystkim ( skrót myslowy, sa wyjatki) ale tak możesz to ogarnąc( jak już jesteś na skrzyżowaniu)
Edit
@WpiszSwojLogin a jednak chyba masz racje, nie ma nakazu "Przepisy nie mówią wprost, jaki pas
@xyz_xyz: Droga miała tylko 1 pas w danym kierunku, nr 3 wbił się w prawo jak tylko nr 1 ruszył równo ze mną. Przy 2 pasach nie dyskutowałabym w ogóle. Tutaj miałam małe obiekcje, bo ja już byłam na drodze głównej jak on się na ten prawy pas