Wpis z mikrobloga

Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie dziaduja bo nie biora przystawek tylko jedno glowne danie i czesc.
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
dorszcz - Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie...

źródło: IMG_9220

Pobierz
  • 162
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niedobry: no ja nie wyszedłem, zawsze tak miałem i mam xd po co mam oszczędzać jak i tak wszystko mam? mam mieć droższe auto? większy dom? to zapłacę wtedy pani sprzątającej więcej za jego sprzątanie i komuś za pielęgnowanie trawy na ogrodzie, tak wiec wole kurnik w bloku ale w centrum
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: 100% racji. Ja często się ograniczam do takiej przystawki i np. deseru. Tatar to już osobne danie i jak go biorę to nigdy niczego więcej.
W gastro nie lubię właśnie tych dużych porcji. Jak pizze jeszcze można sobie wybrać taką z małą ilością składników, tak np. z burgerami szaleją, 200g mięsa i masa dodatków i jeszcze na siłę frytki bo taki mają zestaw. I potem jak zamawiam to proszę
  • Odpowiedz