Aktywne Wpisy
Rozdeptany_Jez +331
23.02.2022
Ropa brent 99$
Dolar 4,14 PLN
Średnia cena litra benzyny 5,41 zł
23.11.2025
Ropa brent 99$
Dolar 4,14 PLN
Średnia cena litra benzyny 5,41 zł
23.11.2025

belkoot +748
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: 1000012756
Pobierzzawsze mnie śmieszą te prawackie poszukiwania winnego u innych. Oni myślą że nasi rodacy nie są skłonni do najgorszych świństw czy co? Nie dziwota że dalej wierzą i pieprzą że szmalcownictwo w czasie 2WŚ to był margines marginesu marginesów.
Tak to działa w cywilizowanych krajach arabskich i tam nie ma problemu z przestępczością.
Okropnie zbili pensje pracowników. Strajku żadnego nie zrobisz, bo sprowadzą na twoje miejsce kolorowych,
@StdPtr a potem i tak Janusz kołchoźnik i Janusz pracownik ugadują się tak, że nawet biczownik nie potrzebny, bo za 100zl pod stołem znajdzie się łeb który zgodzi się na najgorsze upodlenie i będzie czuwał siedem dni w tygodniu przy swojej maszynie xD
@dr_papieros: Myślę, że 100%. Po prostu Polaków i Ukraińców już nie mógł znaleźć na tak uwłaczające warunki to sobie naściągał jakichś imigrantów z krajów trzeciego i czwartego świata dla których to życie bardzo się nie różni, ale dostaje za to dużo więcej niż by miał u siebie
Nigdy nie pójdę pracować dla p0laka
@WH40K: No to akurat prawda, choć trzeba wspomnieć, że polska lewica wsparła masową imigrację, robiąc za pożytecznych idiotów lub byli opłaceni przez europejski biznes (nawet lepiej jakby byli opłaceni to znaczy że nie są przynajmniej głupi). W przeciwieństwie do lewicy duńskiej, która chroni robotników, a nie wkręca, że robotnicy to elektorat prawicy xD.
ale z drugiej ich tu sprowadzają
najlepsze rozwiązanie niech januszeksy się przeniosą do krajów trzeciego świata