Wpis z mikrobloga

Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie dziaduja bo nie biora przystawek tylko jedno glowne danie i czesc.
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
dorszcz - Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie...

źródło: IMG_9220

Pobierz
  • 162
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dorszcz: Ja jeszcze robie im na złość i nie zamawiam picia. Czasem aż widzę, jak ich skręca jak pytają, czy coś do picia, ja odpowiadam, że nie, dziękuję. Nie będę płacił za kubek wrzątku 1/3 ceny głównego dania.
  • Odpowiedz
@dorszcz jak tam jest dobra bufala to cena jest zrozumiała. Nie bez powodu te "pomidory" są droższe od krewetek, dwa razy droższe od nachosów czy skrzydełek. Właśnie, czemu cena skrzydełek jest obcięta? Nie pasuje do tezy, co? XD
  • Odpowiedz
  • 47
@Vadzior

@MisterMinister: no ja nawet nie jestem wykopowym programistą 15k i na ceny w gastro serio nie patrzę xD co innego jakieś badziew do domu, ale zakupy jakiś cukierków z drugiego końca świata czy sushi za 2,5 stówy przychodzi mi jak gdyby nigdy nic xD (właśnie jemy z różową takie sushi, pewnie połowa pójdzie w śmieci bo znów zamówiliśmy za dużo)

@Vadzior no to nie ma się czym
  • Odpowiedz