Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 241
@chumojwazdziki bardzo ją za to szanuję i kocham a wynagradzam w łóżku ( ͡º ͜ʖ͡º)
Odkąd nie piję naprawdę świetnie nam się układa, praktycznie nie ma kłótni i niedawno mieliśmy 15 rocznicę
  • Odpowiedz
  • 11
@Psychofan_Jachimka tak Campral, żona mi kupowała i nie pamiętam dokładnie ceny ale koło 100zł, zgadza się tylko że tam jest 84 tabletki po 333mg a dorosła osoba powinna brać 666mg czyli dwie. Łatwo policzyć że starcza na więcej niż miesiąc. Mi bardzo pomaga, zdecydowanie pomaga walczyć z głodem jak jesteś trzeźwy. Z czystym sumieniem mogę polecić
  • Odpowiedz
  • 6
niestety nie dam rady zawołać wszystkich, ręcznie zbyt długo schodzi, wołam kilkadziesiąt osób z listy plusujących komentarz @MichaS_LwK który prosił o wołanie
@travisbickle1899 @Kalmuk_z_Kalmucji @Abrez @kutang__pan @Scyzorro83 @MightandMagic
@sylwester-stallone @xBodzio @maciek89wrc @su1ik @zteekone @Cin-Cin @ragbrok @fan_Kazika
@homerox2000 @P_aul_a @heru93 @jizzyb420 @Madass @Brxi @sorbetwolowy @RunDittoMoon @vulfpeck @henen @
  • Odpowiedz
@alkoJezus: Gratuluję żony, radzę ją doceniać każdego dnia. Dla mnie abstrakcją jest picie codziennie czteropaka piwa, taka ilość to już dla mnie "solidne chlanie" i gwarantowany kac następnego dnia który trzyma mnie od alko z daleka przez następne 2 tygodnie
  • Odpowiedz
@alkoJezus: Myślę, że jak z każdą używką- umiejętne dozowanie nie zabije człowieka. Problem pojawia sie gdy używką przykrywamy jakis realny problem, cos co w nas siedzi głęboko i nie umiemy tego wyciszyć.
Jak poznaję ludzi to róznie wygłuszają traumy i absolutnie kazdy sposob jest wadliwy bo one wracają ze zdwojoną siłą.
Śmiem twierdzic ze to nie z dwoma piwami wieczorem był problem a z Twoim wewnetrzym, niepoukładanym człowiekiem, który objawiał
  • Odpowiedz
  • 3
twoja żona to jakaś święta kobieta

@D00D00: kobietę też trzeba umieć sobie wychować ( ͡º ͜ʖ͡º) ona ma swój charakterek i też przez te lata nie była idealna ale że tak powiem "dotarliśmy się"
  • Odpowiedz