Aktywne Wpisy

Sonny86 +79
mckk +26
#rodzicielstwo #dzieci
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko

Odkąd nie piję naprawdę świetnie nam się układa, praktycznie nie ma kłótni i niedawno mieliśmy 15 rocznicę
@travisbickle1899 @Kalmuk_z_Kalmucji @Abrez @kutang__pan @Scyzorro83 @MightandMagic
@sylwester-stallone @xBodzio @maciek89wrc @su1ik @zteekone @Cin-Cin @ragbrok @fan_Kazika
@homerox2000 @P_aul_a @heru93 @jizzyb420 @Madass @Brxi @sorbetwolowy @RunDittoMoon @vulfpeck @henen @
@alkoJezus oby tak dalej, miras, powodzenia
Jak poznaję ludzi to róznie wygłuszają traumy i absolutnie kazdy sposob jest wadliwy bo one wracają ze zdwojoną siłą.
Śmiem twierdzic ze to nie z dwoma piwami wieczorem był problem a z Twoim wewnetrzym, niepoukładanym człowiekiem, który objawiał
@D00D00: kobietę też trzeba umieć sobie wychować ( ͡º ͜ʖ͡º) ona ma swój charakterek i też przez te lata nie była idealna ale że tak powiem "dotarliśmy się"