Aktywne Wpisy

first +165
Dla kobiet wielkomiejskość, netflix & chill and podróże xD
Małe miasta i wsie są dla mężczyzn, panie Areczku.
#zydkrecikorba #onet #p0lka
Małe miasta i wsie są dla mężczyzn, panie Areczku.
#zydkrecikorba #onet #p0lka
źródło: biedne
Pobierz
Smarek37 +94
#majsterkowanie #diy #warsztat
I cyk nowe kluczyki zawieszone. Dokoptowałem do nich 4 stare wkrętaki, żeby nie było pustej przestrzeni.
Panie @Vadzior może być?
( ͡º ͜ʖ͡º)
I cyk nowe kluczyki zawieszone. Dokoptowałem do nich 4 stare wkrętaki, żeby nie było pustej przestrzeni.
Panie @Vadzior może być?
( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 20250823_203123
Pobierz

No bo będąc mechanikiem możemy otworzyć swój warsztat, zatrudnić ludzi etc.
Jako lekarz możemy otworzyć swoją klinikę i mogę tak wymieniać.
A programista? Może co najwyżej weźmie drugi etat, bo umowy raczej uniemożliwiają oddanie własnego etatu komuś innemu.
#pracait #pracbaza #programowanie #programista15k
Infoematycy którzy odpowiadają za uruchomienie i utrzymanie infrastruktury IT.
Autkmatycy którzy odpowiadają za uruchomienie i utrzymanie urządzeń.
Elektronicy którzy odpowiadają za naprawę i modyfikacje urządzeń.
Są też dziedziny naukowe w których mogą się przydać programiści, ale programista sam z siebie nie istnieje. Może być tylko częścią innej
@chaddeveloper: no jak to jest etat, albo umowa b2b na usługi konkretnej osoby, to się nie da oddać tego w cudze ręce, ale jak chcesz iść w tą stronę, to szukasz klienta, który na to pozwoli. Tylko wtedy forma rozliczenia nie jest oparta o Twoją stawkę godzinową, a dostarczaną wartość. Jak najbardziej możliwym jest zbudowanie
Jak można szkalować?
Jak tylko się da, nieroby chędożone, tylko cały dzień w kąkuter by klikali, a do uczciwej pracy nie ma komu iść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krolik:
Nie zamierzam się powtarzać, przeczytaj ponownie mój ostatni komentarz i wskaż konkretnie których słów nie rozumiesz.