Aktywne Wpisy

vieniasn +302
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

RobieZdrowaZupke +229
Słowenia istnieje tylko po to, żeby kompromitować Polaków w ich "narodowych" dyscyplinach. Kraj 15 razy mniejszy o 15 razy mniejszej ludności. W skokach często spuszczają nam w------l, w siatkówce i koszykówce też się często zdarza, a i w nożnej w myśl zasady "obecnie nie ma już słabych reprezentacji" zdarza im się nas zaskoczyć. Jak jeszcze ręczna była popularna, to też nemesis Polaków byli Słoweńcy.
Strach pomyśleć co będzie jak jakiś Zoran postanowi
Strach pomyśleć co będzie jak jakiś Zoran postanowi
źródło: 61VX57mMmUL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz

Znalazłem się w trudnej sytuacji, jestem w Warszawie, nie mam gdzie się podziac i za co jeść, pracuję, dostawałem zaliczki na bieżące potrzeby, jednak wypłatę dopiero dostanę, za co będę mógł sobie lepiej poradzić. Jutro idę na przyuczenie do drugiej pracy i tak mam zamiar pracować na noc i dzień aż wyjdę z problemów. Na ten moment jednak potrzebuje gdzies przetrwać noc i zjeść cokolwiek. Czy jest w Warszawie taka możliwość? Odprawiają mnie po jednym zdaniu, bo nie jestem bezdomnym na stałe, mam swoje ciuchy które jednak muszę już wyprać. Mam telefon bo potrzebny mi do pracy i szukania kolejnych możliwości. Nie mam tylko pieniędzy i miejsca do spania. Proszę o osoby które tu żyją o odpowiedź.
#warszawa #jedzenie #darmowejedzenie #nocleg #bezdomnosc #pomoc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim