Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@dugi123: Można, ale po co? ;)
@pazera
wg przepisów przyczepa kempingowa jest traktowana jako specjalna, nie ma oddzielnej kategorii. Roczny przegląd jest dopiero po 5 latach. Jest tak jak przy nowych samochodach, pierwszy po 3 latach, drugi po 5 a później co roku.
Pojazd specjalny to taki pojazd który musi mieć specjalne wyposażenie podczas ruchu. Np. karetka czy kamper, gdyż podczas jazdy pasażerowie przebywają w specjalnie dostosowanej zabudowie i musza być np. pasy bezpieczeństwa na fotelach czy pasy na noszach dla pacjentów itp.
Ale przyczepa kempingowa nie wymaga specjalnego dostosowania (np. pasy
Musisz to rozumiec podprogowo
On to mial zaplanowane aby kątent miec ale nawet 'partner' odcinka tego nie pojal.
Co za narod.
Eh.
Ruch na opiniach sie pojawil i nagle fochy jakies, wazne aby gadali, nie wazne jak.
😄