Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +82
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +26
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

@dziobnij2: nawet mi ciebie nie zal
@Glikol_Propylenowy: co fajnego robiłeś?
Za co masz rentę? Bo jak niepełnosprawność to przecież w każdej ochronie dostaniesz pracę. Siedzisz w jakimś biurowcu na zmianie 24h lub 12h i netujesz w cieciowce a później fajrant i notowanie w domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdyby jeszcze korzystał z tego, np wyjeżdżając na ultratanią podróż dookoła świata, albo pisząc jakieś niesamowite schizoksiążki, albo malując dziwne obrazy, które za 200 okażą się arcydziełami sztuki.
Ale z tego co pisze, to nic nie robi, tylko gnije.
Został niewolnikiem swojego umysłu, umarł pomimo tego że jego ciało wegetuje. Jest antytezą wolności.
Z powodu konta na wypoku xD
@Diamond-kun: chuop umarł a chodzi
@dziobnij2: I starzy cię w dupe nie kopneli? JPRD co za rodzina
@Ranger: pewnie obejrzał dużo anime, spał do późna i walił konia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Diamond-kun: To zupełnie jak miliony chłopów z--------------h codziennie u jakiegoś janusza, albo w innym korpo, i też nie mający szansy na nic więcej niż wegetacja.