Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 179
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przypadkowe spotkanie dawnych znajomych ze szkoły, to jedna z niewielu rzeczy, której się cholernie obawiam.

@dziobnij2: czy inną rzeczą, której się obawiasz jest to co z tobą będzie, gdy rodziców zabraknie? Masz większe problemy niż opinia kolegów ze szkoły, a od wielu lat nic z tym nie robisz
  • Odpowiedz
Ja obawiam się tego w drugą stronę, skończyłem najbardziej pato szkołę, większość, jak nie 90% moich znajomych z dawnych lat nic nie osiągnęło, część siedzi w pierdlu, część się zaćpała albo zasuwa za minimalną. Ja coś osiągnąłem, to od razu pytania o pożyczki, zbiórki itd, więc całkowicie zerwałem z nimi kontakt i ilekroć widzę tych nieudaczników, to przechodzę na drugą stronę
  • Odpowiedz
Że od skończenia liceum w 2009 roku siedzę w domu z rodzicami i nie byłem w pracy nawet jednej godziny? ł

@dziobnij2:
O WOW .... jak cos takiego może się wydarzyć? Piszesz cos o rencie, ale to wyklucza jakąkolwiek prace?
Mam dalekiego znajomego, który tez podony czas unika pracy ... bo żal mu nie wiem te 1200-1500 zł z renty, ale to absurd zgodzić się na take wegetacją jak można
  • Odpowiedz
od skończenia liceum w 2009 roku siedzę w domu z rodzicami i nie byłem w pracy nawet jednej godziny?

@dziobnij2: wyjdź w końcu z mentalnego 15 latka i zacznij o sobie decydować, skoro nawet Twoi rodzice mają Twój los w dupie. Od ponad dekady powinieneś wziąć na barki swoje s----------e i coś z tym zrobić, a nie oglądać się na innych, bo też tak mają.

Jak nawet to, że kiedyś
  • Odpowiedz