Aktywne Wpisy
nowszyja +1096
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

mirko_anonim +92
✨️ Dlaczego nie lubię firmowych integracji? Ⓘ
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
jaki smak
- kurczak 50.4% (365)
- 4 sery 49.6% (359)

@dziobnij2: czy inną rzeczą, której się obawiasz jest to co z tobą będzie, gdy rodziców zabraknie? Masz większe problemy niż opinia kolegów ze szkoły, a od wielu lat nic z tym nie robisz
@dziobnij2 cóż to za niepełnosprawność, uniemożliwiająca normalne funkcjonowanie?
@dziobnij2:
O WOW .... jak cos takiego może się wydarzyć? Piszesz cos o rencie, ale to wyklucza jakąkolwiek prace?
Mam dalekiego znajomego, który tez podony czas unika pracy ... bo żal mu nie wiem te 1200-1500 zł z renty, ale to absurd zgodzić się na take wegetacją jak można
jak nie oszukujesz ludzi na jakichś MLMach, to możliwe, że nie jest wcale tak źle, jak ci się wydaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A może neet i renta są wypadkową zrytej psychiki?
@dziobnij2: wyjdź w końcu z mentalnego 15 latka i zacznij o sobie decydować, skoro nawet Twoi rodzice mają Twój los w dupie. Od ponad dekady powinieneś wziąć na barki swoje s----------e i coś z tym zrobić, a nie oglądać się na innych, bo też tak mają.
Jak nawet to, że kiedyś
@Chemical_Brother: niedługo pobije Ferdka Kiepskiego :)
Komentarz usunięty przez moderatora