Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +46
#przegryw #przegrywpo30tce
Swoją drogą, jak się nazywają kolejne rocznice NEETu, tak jak małżeństwa kryształowa itd.
@pidzej11: "oh nie chłop se żyje wolny, a ja muszę zapierd**lać do kołchozu, więc go nazwę pasożytem bo nie może mieć tak dobrze" xd
@dziobnij2: Kolejną rzeczą której się obawiasz to praca xD
@Anonymous_Cyberpope nikt nikogo nie wytresował. Praca to stały element życia. Zwierzęta też muszą pracować żeby przetrwać. Pająk musi zbudować sieć, rekin czy tygrys musi polować, Bóbr buduje tamy itd itp
@bylem_zielonko: bo musimy go utrzymywać
@bylem_zielonko: Gdzie tu ta wolność? Zależność od tego czy starzy pozwolą zostać w chacie czy zostanie bezdomnym to wolność? XD
@dziobnij2: