Wpis z mikrobloga

kiedyś na studiach jak miałem o technikach manipulacji to czytałem że taka huśtawka emocjonalna to jedna z lepszych technik manipulacji, chłop jest ekspertem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@StdPtr: no tak - rollercoaster ze skrajnych emocji i fotel auta mokry najpierw od moczu ze strachu, a potem od śluzu z zauroczenia XD
  • Odpowiedz
  • 131
@WielkiNos: Dawno nie widziałem tak nic p--------o. Niepojęte to jest dla mnie.
przecież to jest traumatyczne przeżycie dla człowieka jak ktoś cię napada, porywa twojego partnera i wybija szyby w samochodzie. Samo to, jest już złe, żeby zrobić sobie prank. a wybijane szyby nawet mogą zranić pasażera w jakiś sposób, a potem wyskakuje jej chłop z kwiatami i się oświadcza.. nie potrafię nawet spekulować jak to na nią wpłynęło psychicznie.
  • Odpowiedz
k bardzo trzeba być #!$%@? by takie coś wymyślić?

@WielkiNos: ŁOBUZEM którego ona będzie kochać po wsze czasy bo zrobił jej roller coster emocjonalny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

będzie go traktować jak bożka, spełniać jego zachcianki, nie będzie pyskować - będzie kobieca i delikatna

a dla Pana Panie Areczku co się z nią obchodzi jak z jajkiem pozostaje "związek partnerski" i rozwód po 3 latach (bez
  • Odpowiedz
@Dietetyq to masz marne pojęcie o związkach bo jak by mi facet zrobił coś takiego to by dostał w pysk i bym zerwała
Gdyby miał do niej empatię w życiu by tak nie zrobił
Trzeba mieć nasrane w głowie żeby zrobić coś takiego osobie która się rzekomo kocha
  • Odpowiedz
@Linnior88: tak tak - wszyscy doskonale wiemy jakich facetów kobieta DEKLARUJE że pożąda i pragnie

a potem widzimy dokładnie których sobie wybiera na partnera czy to do seksu czy do związku ^^

oczywiście że nie jedna by strzeliła takiemu facetowi po tej akcji w pysk - być może Ty jesteś jedną z nich

natomiast coś mi się wydaje że MULTUM kobiet (szczególnie młodych i atrakcyjnych) miałoby kołomyję emocjonalną którą KOCHAJĄ
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Można by to jeszcze jakoś rozwinąć. Np. na końcu wbija się w nich ciężarówka i później dziewczyna budzi się ze śpiączki w kościele, przed ołtarzem.
  • Odpowiedz
@Dietetyq to masz marne pojęcie o związkach bo jak by mi facet zrobił coś takiego to by dostał w pysk i bym zerwała

Gdyby miał do niej empatię w życiu by tak nie zrobił

Trzeba mieć nasrane w głowie żeby zrobić coś takiego osobie która się rzekomo kocha

@Linnior88: ty to lepiej trzymaj się jakiegokolwiek chłopa, bo jeżeli 88 to twój rocznik, to już dawno wyszłaś z obiegu
  • Odpowiedz