Aktywne Wpisy
nowszyja +89
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +183
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

#zwiazki #oswiadczyny #truestory #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
A co do skrajnego debilizmu całej akcji, to znam bardzo podobną historię, tyle że nie chodziło zaręczyny, a o "porwanie" pana młodego na wieczór
@lexico: ale cringe
@KonwersatorZabytkow: lepsze to niż jak na filmiku z wpisu
@SP_Alfa_Kilo: sprawca poszedł siedzieć?
@Notes: takiego debilizmu co jest na filmiku to nie da się nawet usprawiedliwić xD
W Internecie widziałem gorsze filmy z oświadczyn i jakoś nikt tam nie pluł tak jadem i nie obrażał jak wykopki pod tym wpisem.
Pamiętasz typa co się chciał oświadczyć pod wodą i się utopił? Moim zdaniem w uj romantycznie. Lepiej niż na tym video od OPa!
Ale z