Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +21
Jaka jest geneza waszego nicku? Bo ja porostu wpisałem w Google „śmieszny nick” i śmiechłem z podniebnego murzyna więc go se wziąłem. A wy?
markhausen +482
Według Der Onet kupno elektrycznego garnka to symbol luksusu i inwestycji w dom xD
#thermomix #niestacmnienanarkotykiwiecczytamonet
#thermomix #niestacmnienanarkotykiwiecczytamonet
źródło: 1000018908
Pobierz

#zwiazki #oswiadczyny #truestory #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
@Dietetyq: Rollercoaster będzie trwał całe życie. Dzisiaj przejażdżka BMW 120kph po zabudowanym, grill na działce i miły seksik, jutro w------l bo skarpetki niewyprane.
I może sam nie popieram tego typu zaręczyn to aż żal czytać jakim jadem są opluwani bohaterowie tego video.
https://streamable.com/vb7ptr
@Linnior88: wystarczy być p0lką
@Linnior88: nie musisz się martwić.
nic takiego się nie stanie
@StdPtr: jest w tym wiele prawdy z pewnością, ale tylko dlatego, że większość jest lekko przetrącona przez życie. Normalna laska, taka bez żadnych daddy issue kopnęłaby w dupę chłopa, który odawala jakiś niestabilny szajs emocjonalny.
To jest naturalna reakcja obronna - jeśli ktoś zaplanował atak, to trzeba zrobić coś nieprzewidywalnego czego napastnik się nie spodziewa.
Taki wystraszony człowiek mógłby np. rzucić nożem (scyzorykiem trzymanym w torebce) i trafić kogoś w głowę. Albo z fotela pasażera wcisnąć gaz do dechy i rozjechać kilku gości. Już nie wspominając o użyciu gazu pieprzowego z torebki.