Aktywne Wpisy

NauczonyRoboty +129
źródło: 1000003250
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +273
Niech AI zastapi w koncu tych techbrosow xD Troche to zasatanawiajace, ze mozna byc inteligentnym, a wciaz pisac takie glupoty pod wlasnym nazwiskiem.
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
źródło: Screenshot_2025-09-29-06-22-36-169-edit_com.android.chrome
Pobierz

Tylko nadal myślę w jakim kierunku iść i będę musiał teraz jeszcze walczyć z jednym problemem: fajnie się klika i skacze myszką, ale palcem na ekranie jest już gorzej, bo sporo zasłania :/
Ostatecznie chciałbym stworzyć dynamiczną gierkę z wieloma poziomami, w których trzeba będzie przemieścić się z miejsca na miejsce skacząc, używając liny, chodząc/pełzając (zależnie od postaci) po ziemi. Im szybciej, tym więcej gwiazdek. Dobry pomysł?
#programowanie #gamedev #java #android #libgdx #box2d #gry #gryandroid #gif
źródło: comment_2E9JDkzRJJJur9391PhyATJm77wyizoo.gif
PobierzEdit:
O, już wiem co mi nie dopomaga chyba. Nie rośnie Ci w spadku swobodnym prędkość kątowa tej piłki
A energia całkowita rosnąć może, bo w swojej symulacji wykonuję trzy "przekręty":
1) Niemal zeruję prędkość każdego z ogniwa przy zderzeniu pierwszego, aby łańcuch nie "podskakiwał" (składa się wtedy w literkę S czy sinusoidę, czy coś
źródło: comment_0kttLKnwm65AlzwpXBcvpMCFUZlLVAXb.jpg
PobierzA w kwestii rosnącej prędkości obrotowej bez wypuszczonego łańcucha to tylko moje wrażenie, czy coś jest na rzeczy?