Aktywne Wpisy

snorli12 +2
Załóżmy, że chce zaoszczędzić i nie zmieniać opon na letnie czego mogę się spodziewać jak w czerwcu, lipcu, wrześniu będzie 30+ stopni? #pytanie #pytaniedoeksperta #samochody #mechanikasamochodowa #polskiedrogi
źródło: temp_file4531146067996222059
Pobierz
unicorn_ +10
Totalnie zgłupiałam.. mam NVDA kupione z celem przyszłorocznej wycieczki do NY, ale teraz tak spada, ze zaczęłam wątpić czy nie robię sobie krzywdy trzymając. Sprzedać ? Jestem w dół 33%
#gielda
#gielda

Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#przemyslenia #gownowpis
@ZenujacaDoomerka: chyba u ciebie
moi znajomi p----------a na silke w tym wieku, lataja po gorach, na rowerze robia po 150km dziennie itd. Mam nawet kilku ktorzy startuja w polmaratonach i maratonach regularnie.
@smk666: rozumiem że się chwalisz (zresztą masz czym) bo wtedy to były bardzo dobre pieniądze jak za właściwie 1/4 etatu
@Bumelante:
44h w tygodniu to było jak już 110% etatu (5 dni po 8h + 4h w sobotę) a nie 1/4 Panie kolego. Nie musieliśmy pracować 24/7 aby wyrobić normę (7 dób to 168 godzin).
@onepnch: ja wręcz odwrotnie coś tam zawsze się ruszałem. Ale głupia gleba na rowerze po 30. skończyła się zerwanym mięśniem skośnym brzucha a 10-15 lat wcześniej po takim upadku to tylko byłbym zły na podarte ciuchy.
Może fizycznie u mnie gorzej to mentalnie serio czuję się lepiej niż mając 20, bo ta niezależność finansowa i jakieś zaskórniaki czy bycie kimś ważniejszym w
Mam 33 lata i jestem w nieporównywalnie lepszej formie fizycznej i psychicznej niż jak miałem 25 lat, no ale to trzeba ruszyć dupsko i coś zrobić ze swoim życiem.
A moja dziewczyna lat 30 od stycznia, non top kurła, a to boli a tamto boli, a tego nie da się a tamtego nie da się. Kurła, z tego co widzę, to po pierwsze życiowa postawa do życia, a drugie to ruszanie się, nie