Wpis z mikrobloga

• 25
@ZenujacaDoomerka do 25 organizm działa jak szalony. Regeneracja jest niesamowita, inne trawienie itp.
Ok 30 przeszedłem pierwsza operacje, bez zmiany diety udało się przytyć jakieś 15kg, a bieganie nie daje już tyle frajdy tylko człowiek myśli żeby sobie niczego w trakcie nie zepsuć ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@brazowooka_eS

to jeszcze dużo przed Tobą ( ͡° ͜ʖ ͡°) sama jestem w połowie między 30, a 40 i mam wrażenie że 26 lat to miałam miesiąc temu - tak to szybko z--------a xD

Może wspólna trumna, taniej nam wyjdzie
  • Odpowiedz
Ludzie nie dbają o siebie. Np. słynny ból w plecach. A spytaj się takiego czy kiedykolwiek ćwiczył mięśnie pleców to pikachu face

@onepnch: To raczej się powinno zacząć od wizyty u fizjo a nie od treningu pleców, bo są różne powody bólu. Jak masz choćby przodopochylenie miednicy to plecy bedą boleć, a treningiem mięśni pleców tylko pogłębisz wadę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka A rzeczywiście 30-latkowie narzekają na bóle? Mam 36 lat i czuję się tak samo jak 15 lat temu. I tak samo nie mam kaca po imprezie. Myślałem, że te dolegliwości 30-latków to tylko memy.
U znajomych widzę rzeczywiście mniejszy polot, ale bardziej wynikający ze zmniejszonej fantazji i chęci działania niż z bólu.
  • Odpowiedz
@smk666: nje znam nikogo kto żyje jak ty poza jednym bogatym wujkiem, reszta żyje tak samo że płacą za mieszkanie większość pieniędzy i próbują przeżyć. Mi już zostaje kilka k po zapłaceniu wszystkiego ale raczej wkrótce się to zmieni bo inflacja zapierdziela a minimalna tylko wzrasta
  • Odpowiedz