Aktywne Wpisy

Phallusimpudicus +36

fsfdjf +6
skończyłam grę, która odmieniła moje życie i nie wiem co mam teraz ze sobą zrobić
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#przemyslenia #gownowpis
Bo ludzie to leniwe s--------y, wystarczy zobaczyć jaki większość osób prowadzi tryb życia na studiach czy ogólnie w wieku 20 lat, walenie piwska, siedzący tryb życia, a potem zdziwienie, że wszystko boli, bo traktujesz swoje ciało jak 80 letni starzec.
aktywność fizyczna to podstawa, cardio i trening siłowy to jest jeden prosty trick, żeby utrzymać młodość na bardzo długo, nie tylko fizycznie, ale i mentalnie. Wystarczy zobaczyć jaki tryb życia
@ZenujacaDoomerka: zdradze ci sekret ze nawet przekroczenie 40 niewiele zmienia. Jak czlowiek o siebie dba to jest w zasadzie tak samo.
@ZenujacaDoomerka: zobaczysz za 5 lat
@ZenujacaDoomerka: bo ludzie oceniają takie rzeczy w stosunku do tego jak wygląda norma w populacji.
A ta wygląda tak, że ludzie jedzą kiepskie żarcie (niekoniecznie tylko z własnej winy - nawet niby-zdrowe produkty są często dużo mniej odżywcze ze względu na współczesne przemysłowe sposoby uprawy, hodowli i ogółem produkcji oraz pakowania
ruszyć z kopyta
poruszyć niebo i ziemię
ruszyć w trasę
poruszać skórą
itp.
oczywiście można wszystko w każdym wieku, czasami są takie życiowe sytuacje że dopiero po 30 człowiek zaczyna zabawę bo ma większą stabilizację, finanse
ale co do zasady optymalnie jest przy swoich życiowych planach uwzględnić jednak to że IM
Widzisz i może byłeś ze wsi ale wieś wsi nie równa. Nie chcę nadal obrażać ale brzmisz jak banan ale który wykorzystał możliwości.
Polacy to jeden z przepracowanych narodów. Jest wiele osób które spędza po 50 godzin w pracy tyhodniowo - dotyczy to zarówno pracowników fizycznych (którzy często klepią też nadgodziny i fuchy w soboty), ale też biurowych.
Mnóstwo polskich firm jest ustawione tak by wycisnąć pracownika jak cytrynę - zarówno januszeksy jak i wielkie korporacje.
Jak ktoś pracuje u siebie, zwłaszcza w małej firmie to z--------a caly czas (chociaż przynajmniej na
@onepnch