Aktywne Wpisy

grzes_wu +130
źródło: 20250320_143811
Pobierz
Epel +137
Misja zakończona sukcesem.
#odchudzanie
#odchudzanie
źródło: temp_file7003785508937970694
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 20250320_143811
Pobierz
źródło: temp_file7003785508937970694
PobierzWykop.pl
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#przemyslenia #gownowpis
@ZenujacaDoomerka: nie uważają tak, tylko mają już ponad 30 lat i wszystko ich boli. Ja również mam tak. Teraz przynajmniej już wiem dlaczego sportowcy (piłkarze) prawie zawsze kończą karierę w wieku 30-40 lat.
Polecasz jakieś ćwiczenia? Bo na bicka to łatwo i jest pierdyliard tutoriali w internecie. A na plecy jakieś trudne i mało kto pokazuje. Jak się kogoś pytam to kończy się tak: "pływanie". No na pewno będę w środku dnia wstawał od komputera i szedł na basen.
@ZenujacaDoomerka: Właściwie plecy mnie bolały jeszcze i przed 30 ale po pojawieniu się większego ruchu i siłowni wszystko mi zniknęło. Człowiek czym starszy tym najczęściej po prostu się mniej rusza i jest bardziej uzależniony od samochodu. Dorzuć do tego jeszcze fatalną dietę oraz słaby sen i mamy odpowiedź na Twoje
@ZenujacaDoomerka: Bo "tak musi być" łatwiej zaakceptować niż to że się przez lata zaniedbywało swoje ciało i umysł i się ogarnąć. A kultura ćwiczenia dla zdrowia weszła u nas jak wszystko z opóźnieniem i sporo ludzi aktywnych w necie i tworzących treści ma te problemy. Też myślałem kiedyś że "bolą