Wpis z mikrobloga

Tak się zastanawiam, co miała w głowie moja żona jak mnie brała. Bo chyba w największym dołku życiowym wtedy byłem. Nie miałem pracy, rozkręcałem firmę, która była na minusie, byłem najbardziej spasiony w życiu, oraz totalnie przeorany psychicznie przez poprzednią kobietę z boarderkiem.

Na randkę przyjechałem pociągiem, bo nie miałem nawet wtedy auta, a ona Lexusem i była kilka leveli ode mnie wyżej jeśli chodzi hajs xD. Na samej radce spytałem czy zapłaci i powiedziałem jej, ze odradzam siebie, bo drugiego takiego s---------a to nie ma xD. Powiedziała, że widzi we mnie potencjał i brała mnie do chaty i nie wypuściła; od razu zamieszkaliśmy razem, dołożyła mi hajsu abym rozkręcił swoją firmę i wzięliśmy ślub.

Teraz z perspektywy 10 lat+ wygląda to zupełnie dla mnie crazy. Co te baby mają w głowie.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
Kasahara - Tak się zastanawiam, co miała w głowie moja żona jak mnie brała. Bo chyba ...

źródło: f621cf0e-b643-4bde-a71d-6d6604f1d31e-1689454718875

Pobierz
  • 187
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kasahara: Może po prostu masz pewne cechy fizjonomiczne, które podobają się kobietom. Jeszcze jakbyś dodał, że jesteś niskim gnomem z krzywym ryjem to brzmiałoby to nieprawdopodobnie, a tak to jesteś jednym z wielu facetów, na których baby lecą. Jedni to mają inni nie.
  • Odpowiedz
@Kasahara Wygrałeś w loterii.
Myślisz, że w analogicznej sytuacji mężczyźni, byliby bardziej ofiarni niż kobiety? Nic bardziej mylnego. Zobacz jak wykopki wypowiadają się o grubych kobietach. Nie ma tam grama troski prócz tej fałszywej. Gardzą człowiekiem.
  • Odpowiedz
Tak się zastanawiam, co miała w głowie moja żona jak mnie brała. Bo chyba w największym dołku życiowym wtedy byłem. Nie miałem pracy, rozkręcałem firmę, która była na minusie, byłem najbardziej spasiony w życiu, oraz totalnie przeorany psychicznie przez poprzednią kobietę z boarderkiem.

@Kasahara: To jest akurat bardzo, bardzo proste wręcz banalne. Prawdziwa kobieca wizja postrzegania świata oraz mężczyzn przede wszystkim zdecydowanie odbiega chociażby od tego co bardzo często można
  • Odpowiedz
miło takie coś przeczytać dla odmiany

@Elijahu: To nie jest żadna odmiana. Problem jest taki, że pewna część naszego społeczeństwa mężczyzn dała sobie zepsuć głowę do tego stopnia iż za chwilę się pojawia jakiś typ piszący, że to pewnie jest zakład z koleżanka przegrany i ponad 40 osób daje przy tym +1.
  • Odpowiedz