Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +182
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Al-3_x +39
Koleś z pewnością udowodnił, że Polacy to jakoś specjalnie wyrafinowanych gustów jedzeniowych nie mają. Wystarczy nagrywać content o jedzeniu kebabów, czasami jeszcze zapiekanek albo próbowaniu różnych odmian pizzy plus ocena schabowych i Polak jest zadowolony. Mam jednak wrażenie, że wcześniej treść którą tworzył była bardziej różnorodna. Było odwiedzanie restauracji różnych celebrytów, testowanie jagodzianek, testowanie jedzenia posłów i premiera. Teraz tego prawie nie ma.
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
źródło: ygygyg
Pobierz

Na randkę przyjechałem pociągiem, bo nie miałem nawet wtedy auta, a ona Lexusem i była kilka leveli ode mnie wyżej jeśli chodzi hajs xD. Na samej radce spytałem czy zapłaci i powiedziałem jej, ze odradzam siebie, bo drugiego takiego s---------a to nie ma xD. Powiedziała, że widzi we mnie potencjał i brała mnie do chaty i nie wypuściła; od razu zamieszkaliśmy razem, dołożyła mi hajsu abym rozkręcił swoją firmę i wzięliśmy ślub.
Teraz z perspektywy 10 lat+ wygląda to zupełnie dla mnie crazy. Co te baby mają w głowie.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: f621cf0e-b643-4bde-a71d-6d6604f1d31e-1689454718875
PobierzMyślisz, że w analogicznej sytuacji mężczyźni, byliby bardziej ofiarni niż kobiety? Nic bardziej mylnego. Zobacz jak wykopki wypowiadają się o grubych kobietach. Nie ma tam grama troski prócz tej fałszywej. Gardzą człowiekiem.
@Kasahara: To jest akurat bardzo, bardzo proste wręcz banalne. Prawdziwa kobieca wizja postrzegania świata oraz mężczyzn przede wszystkim zdecydowanie odbiega chociażby od tego co bardzo często można
@Elijahu: To nie jest żadna odmiana. Problem jest taki, że pewna część naszego społeczeństwa mężczyzn dała sobie zepsuć głowę do tego stopnia iż za chwilę się pojawia jakiś typ piszący, że to pewnie jest zakład z koleżanka przegrany i ponad 40 osób daje przy tym +1.
Najlepszego i myśli spokojnych.