Aktywne Wpisy
nowszyja +1364
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

LeonL +317

Na randkę przyjechałem pociągiem, bo nie miałem nawet wtedy auta, a ona Lexusem i była kilka leveli ode mnie wyżej jeśli chodzi hajs xD. Na samej radce spytałem czy zapłaci i powiedziałem jej, ze odradzam siebie, bo drugiego takiego s---------a to nie ma xD. Powiedziała, że widzi we mnie potencjał i brała mnie do chaty i nie wypuściła; od razu zamieszkaliśmy razem, dołożyła mi hajsu abym rozkręcił swoją firmę i wzięliśmy ślub.
Teraz z perspektywy 10 lat+ wygląda to zupełnie dla mnie crazy. Co te baby mają w głowie.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: f621cf0e-b643-4bde-a71d-6d6604f1d31e-1689454718875
PobierzTo jeszcze nie czasy tak rozpowszechnionego insta, FB, aplikacji randkowych. Sporo ludzi, którzy znaleźli sobie drugie połówki w tamtych czasach, czy do 2013 opowiada, że czują się jakby uciekli przed potopem, bo to co wydarzyło się później, ich jako ludzi w związkach przeraża, i nawet nie czują się pewni, że by sobie dzisiaj w tych warunkach kogoś znaleźli.
Inna sprawa, to chyba wzrost. Miałem kiedyś
@Kasahara: Myślę, że to też kwestia znalezienia żony z roczników gdzie wygląd i romantyzm coś jeszcze znaczyły. Współczuję młodszym pokoleniom gdzie ta kobiet liczy się tylko kasa i nic więcej
BTW to że przyznałeś że byłeś gruby kiedyś tam jest tak obvious jak to że nikt nie zaczyna od czarnego pasa w karate czy BF 15%
Ja mam z kolei typ urody aryjskiego gestapowca z SS na którego lecą Azjatki ale Polki lecą na brunetów; takie to aksjomaty w dzisiejszym świecie.
@Kasahara: jesteś może czarnoskóry?