Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +132
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polina2137 +4
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

#ksiazulo #kuchnia #jedzenie #youtube #jedzzwykopem
źródło: ygygyg
PobierzChyba nie za bardzo wiesz o czym gadasz
Rzecz w tym, że on sam już nagrywał ciekawsze materiały i je nawet lubiłem czasem go wcześniej obejrzeć, a teraz poziom kanału spadł bo treść jest powtarzalna i nikt mi nie może zabronić by stwierdzić ten oczywisty
@Al-3_x Ale zróżnicowana dieta to nie oznacza sama w sobie ani smacznej ani posiadania dobrych gustów. Co więcej ludzie skupiający się stricte na zróżnicowaniu i diecie często jedzą paskudne jedzenie byleby się choćby składniki odżywcze zgadzały.
Tyle, że wybitny gust smakowy nie jest dany sam w sobie tylko trzeba go sobie wyrobić. Im więcej dań próbujesz tym masz lepsze pojęcie o jedzeniu i lepsze porównanie. Dopiero wtedy twoje poczucie smaku staje się coraz bardziej wyrafinowane, że tak powiem. Różnorodna dieta oferuje przynajmniej większy wybór jedzenia, a więc pozwala poszerzyć horyzonty
@dktr: mam nadzieję, że filmów pełnometrażowch też nie oglądasz, bo to wszystko wymyślone, a jak widzisz na ulicy Ferrari, to odwracasz wzrok, bo Cie nigdy nie będzie stać.
Tak naprawdę, to chłopina zrobił więcej dla polskiego gastro, niż ktokolwiek inny. Sprzedawcy jak słyszą przy zamówieniu mieszana-mieszana, to dwa razy zastanawiają się zanim
@Al-3_x: Typ od początku opierał swój content na kebabach, fast foodach i knajpach z najgorszymi ocenami. Czemu uważasz, że ma trafiać w wyrafinowane gusta i testować miejsca ąę ?