Wpis z mikrobloga

400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u swojego brata (20 tys zł) kiedy ten brat kręcił swoje debilne filmiki najnowszym iphone za 8k

400 tysięcie w klika miesięcy za nicnierobienie kiedy takie pieniądze przeciętny Polak zarabia w 10 lat ciężko pracując

#scifun #youtube #polskiyoutube #pieniadze #biznes
okoboji - 400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok ...

źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38

Pobierz
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@okoboji: kłoś kliknął i zapomniał, 50 zł z konta miesięcznie za mecenat nad wówczas całkiem ciekawym kanałem to przecież nic złego ¯\(ツ)/¯
ale aż dziwne, że 935 ktosiów od kilku lat się nie połapało, że wciąż płacą komuś za nicnierobienie
  • Odpowiedz
  • 414
@Dwudziestydrugi: to jest przerażające. Ludzie odpalają subskrypcje i zapominają o tym a potem "mało pieniędzy na koncie na nic nie starcza"
a tymczasem jakieś patronite kilka wsparć po 20-50zł, spotify, netflix, hbomax, onlyfans i inne
  • Odpowiedz
@okoboji: Serio tak było z tą zbiórką?

To jest najbardziej obrzydliwa rzecz takich ludzi zarabiają i tak kupę siana ale debile zapłacą jeszcze to głupi by tylko nie skorzystał xd W sumie idealna ironia transferów biedaków do bogatych. Ale wiadomo, d--a piecze i eot
  • Odpowiedz
  • 3
@Szalom: zrzutka - zrzutka.pl/3auny2
możesz zobaczyć jego filmy z tamtego okresu, chyba test świec czy coś takiego i był najnowszy iphone ktorym nagrywał
  • Odpowiedz
@okoboji: Wpłacanie takiemu (co nic nie robi i pełno takiego samego kontentu w necie) to ten sam poziom co wpłacanie onlyfansiarom (nic nie robią i pełno takiego samego konetnu w necie). Ale no jak uwzględnisz to, że większość ludzi to retardy, to nie ma się co dziwić
  • Odpowiedz
@okoboji: ja nie rozumiem ludzi co robią takie rzeczy. Idzie jakiś typ do kołchozu czy jakiś korposzczur niech nawet zarabia te 10k netto i nagle z d--y postanawia płacić obcemu typowi co nic nie robi 50-100 zł miesięcznie. No nie wierzę XD I nie przekonacie mnie ze te 935 osób które go wspierają to są wszyscy jacyś bogacze co dla nich 50 zł to jest nic. Bo z doświadczenia wiem
  • Odpowiedz
ja nie rozumiem ludzi co robią takie rzeczy. Idzie jakiś typ do kołchozu czy jakiś korposzczur niech nawet zarabia te 10k netto i nagle z d--y postanawia płacić obcemu typowi co nic nie robi 50-100 zł miesięcznie. No nie wierzę XD I nie przekonacie mnie ze te 935 osób które go wspierają to są wszyscy jacyś bogacze co dla nich 50 zł to jest nic. Bo z doświadczenia wiem że jak ktoś
  • Odpowiedz