Aktywne Wpisy

#primemma Przepraszam za złe postrzeganie mężczyzn i stosunek do nich w zeszłym roku. Wiem, że Was to uraziło dlatego postanowiłam się zmienić. Przeczytajcie:
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
źródło: DA825841-ED23-4A68-B880-A093B3515E29
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Jak poradzić sobie z presją rodziców w związku? Ⓘ
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem

źródło: 20240524_080026
PobierzCzyim konkretnie życiem? Nie ma nowego człowieka, nie ma żadnego ryzyka z tym życiem związanego, niebyt nie ma żadnych potrzeb, i to jest oczywista oczywistość. Sprowadzenie nowego człowieka na świat to również stworzenie jego potencjalnych problemów, czy cierpienia, i to człowiek z którego inicjatywy ten człowiek zaistniał
@Zgrywajac_twardziela: Nie rozumiem ? Nie wystarczy czegoś przeczytać, trzeba mieć jeszcze mózg i to zrozumieć. Napisałem co młodzi
@Cernold: A wtedy rzucisz argumentem, że mam Porsche i apartament w centrum, a dzieci nadal nie chcę, i że to wygodnictwo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A nie jest to prawdą, że tego czasu przy dziecku jest znacznie mniej, albo nawet wcale?
Pomijam już fakt jak absurdalne jest pisanie o wakacjach za granicą, gdy obecnie to one nierzadko są tańsze niż te w kraju xD
@wstanczyk:
- no to ile trzeba mieć tych piniendzy żeby godnie wychowywać dziecko?!
-