Aktywne Wpisy

cukierkowa +20
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
gaz_wieprzowy +36
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

źródło: 20240524_080026
PobierzWykres dzietności względem zamożności pewnie się w jakąś parabolę kształtuje. Patologia ma dzieci dużo, ludzie biedni, ale normalniejsi dzieci nie mają, klasa średnia już zazwyczaj ma, a ludzie zamożni niemal zawsze. Nie kojarzę żadnego z Polskich milionerów który byłby bezdzietny.
Zarobki wzrosły ale co z tego,
Komentarz usunięty przez moderatora
A co powiesz o ludziach którzy komputer mieli, ale na wakacje NIGDY nie pojechali. Nigdy, nie było takie dnia, co dzień był obrządek na gospodarstwie i ani żadne lazurowe wybrzeże, ani mazury. Jedyna wycieczka to było do sklepu na 3-4h do miasta.
Jeśli warunki dla dziecka zniżamy do poziomu szukaniu szczawiu to się nie dogadamy raczej ¯\(ツ)/¯ Tylko tyle napiszę, że to co wymieniłeś to są warunki niegodne nawet więźnia ZK...
Kto mieczem wojuje... Bezdzietni od zawsze są
@wstanczyk: nie powinno byc to normą, zupelnie jak gdyby 50procent bylo gejow w pl - to tez byloby degeneracja spoleczenstwa
A kto zrównuje?
@Zgrywajac_twardziela: czuje się jakbym czytał o jakimś afrykańskim kraju, a tam akurat rozmnażają się na potęgę
Bez przesady, 30+ lvl here i było biednie ale "nędza"? XD poza tym ktoś chyba przespał ostatnie 30 lat transformacji jeśli odnosi dzisiejsze czasy do 90' czy
@Dlkvv: No szczególnie tych młodych, bujających się kilka razy w tygodniu po knajpach, czy zamawiających żarcie z uber eats co drugi dzień xd Wiadomo, że bieda całkiem nie zniknęła, ale no nie powiesz mi chyba, że według ciebie poziom życia dziś się tak pogorszył w porównaniui do poprzednich pokoleń, że nagle młodzi ludzie jedzą tynk ze ścian i nie stać