Aktywne Wpisy

vorky +51
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
labelle +9
Moi rodzice całe życie prowadzili gospodarstwo rolne i praktycznie nigdzie nie jeździli. Nigdy nie widzieli morza ani gór, nie byli też za granicą. Wcześniej nie mieli takiej możliwości, a później, gdy już mogłam ich gdzieś zabrać, opiekowali się leżącą babcią. Babcia zmarła dwa miesiące temu i myślałam, że wreszcie po tylu latach będą mogli choć na chwilę odetchnąć i gdzieś wyjechać.
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i

Dostałem ofertę pracy w programowaniu za ponad 16k b2b (bedzie to moja pierwsza praca w #)
Pracuje aktualnie na uczelni na kierunku nie zwiazanym z programowaniem i zarabiam 8k brutto.
Uczylem sie programowac do doktoratu, poniewaz moja praca wykorzystywala troche takiej wiedzy.
Prace przyjalem ale nie potrafie sie pogodzic z mysla ze porzucam uczelnie.
Wybijcie mi to z glowy, bo od kilku dni mam panike ze popelniam blad zycia - ze powinienem jednak zostac na uczelni, ze uczelnia to przyszlosc itd...
Z drugiej strony widze te zwolnienia w it i troche sie tego boje. Z uczelni to mnie nikt nie zwolni do 70 roku zycia jak sie bede pokazywal na zajeciach ze studentami...
#programista15k (prawie) #pracait #pracawit #pracbaza #praca #zarobki #kariera #uczelnia #akademia #doktorat
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: to są dwa dni po 3 zajęcia. Zagadaj z harmonogramistą i masz wolne od środy.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord