Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

vieniasn +40
może i jestem wykopkiem i to nie jest powód do dumy ale nadal nie prowadzę wojenek politycznych na portalu o kupie i siku jak wielu zrobiło
z dobrych chłopów taki upadek eh
z dobrych chłopów taki upadek eh

Takie memy niby heszki heheszki, ale coraz więcej tego w internecie. Ludzie serio myślą, że zwierzęta są jak ludzie jeśli chodzi o psychikę w porównaniu z ludźmi 1:1. A tak przecież nie jest.
I żeby nie było, sam bardzo lubię zwierzęta, ale to w którą stronę teraz skręcamy z tym tematem to robi się trochę creepy
#zwierzeta #psy #koty #zycie #ludzie #relacje #zwiazki #milosc #psychologia
źródło: temp_file4231147905064510189
Pobierz@Milo900: to nie są ludzie
@Milo900: ale po co się zajmujesz ułomnymi umysłowo ludźmi?
@Milo900: to jest głębsze niż ci się wydaje, dlatego jest tak dużo niedorozwiniętych emocjonalnie dzieci. Bo ktoś je wychowywał jak zwierzęta czyli wcale
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ja znam tylko na przypadki w których psy mają lepszą warunki niż dzieci. Ale tu problem jest w rodzinach nie mających warunków a płodzących sie na potęgę. Nie zauważyłam sytuacji przedstawionej w obrazku wśród znajomych.
@Rustyyyy Ja myślę że to raczej smutne niż złe.
@Pabick: Ciebie to może śmieszy, a ja zabieram psy do weta częściej niż niektórzy swoje dzieci do lekarza ¯\(ツ)/¯