Aktywne Wpisy

kszych +677
Stała się tragedia w Krakowie, psychol zabił lekarza. R---------a mnie tylko ta nagła dyskusja w mediach o bezpeczeństwie lekarzy, jakiś dodatkowych zabezpieczeniach itd. Przecież psychol może trafić się wszędzie. Jakby zabił kasjerkę w żabce to zastanawialibyśmy się nad dodatkowym bezpieczeństwem w sklepach osiedlowych?
#krakow #sluzbazdrowia #szpital #polska
#krakow #sluzbazdrowia #szpital #polska

mickpl +571
Najbardziej urzekający jest ten argument rentierów, że PRZERZUCO koszty katastru na najemcę. Powtarzany nieustannie, kompulsywnie i wypełniony troską.
Z czego to się bierze, ano z tego, że doskonale wiedzą, że nic przerzucane nie będzie, a gdyby czynsz mógł być wyższy to byłby już teraz.
To z czego rentierzy za to sobie sprawy raczej nie zdają to że podatek katastralny rzuciłby na rynek masę pustostanów, aby w jakikolwiek sposób na siebie zarobiły. Więc
Z czego to się bierze, ano z tego, że doskonale wiedzą, że nic przerzucane nie będzie, a gdyby czynsz mógł być wyższy to byłby już teraz.
To z czego rentierzy za to sobie sprawy raczej nie zdają to że podatek katastralny rzuciłby na rynek masę pustostanów, aby w jakikolwiek sposób na siebie zarobiły. Więc

Takie memy niby heszki heheszki, ale coraz więcej tego w internecie. Ludzie serio myślą, że zwierzęta są jak ludzie jeśli chodzi o psychikę w porównaniu z ludźmi 1:1. A tak przecież nie jest.
I żeby nie było, sam bardzo lubię zwierzęta, ale to w którą stronę teraz skręcamy z tym tematem to robi się trochę creepy
#zwierzeta #psy #koty #zycie #ludzie #relacje #zwiazki #milosc #psychologia
źródło: temp_file4231147905064510189
Pobierz@Zabojcza_Rozowa: Póki co jedyna osoba która nie daje zyc innym to Ty.
OP wrzucil swoje obserwacje i w zasadzie mozna na tym zakonczyc. Gównoburze w------o bo tacy jak Ty daja jednak to
@Zabojcza_Rozowa: No swietny psycholog z Ciebie. Dziekuje za rade, towarzystwa nie zamierzam zmieniac bo to nie jest "moje towarzystwo". Sa to osoby, które moge zaobserwowac w swoim otoczeniu, ale moje otoczenie to bardzo duza i szeroka grupa osob.
źródło: temp_file8296468490209472248
Pobierz@Pabick:
No to przecież napisałem, że "dziecko light", nie porównuję 1 do 1, jedynie twierdzę że to też