✨️ Obserwuj #mirkoanonim Ale tak serio kto twierdzi, że kobieta nie daje szczęścia? Mam na myśli zdrowy związek (a nie toksyczną relacje z byle kim) vs singielstwo. Gdyby kobieta nie była potrzebna to na tagu #przegryw świeciłyby pustki bo w sumie o brak kobiety się tu rozchodzi. Byłem w różnych relacjach kiedyś a od dobrych 5-6 lat #samotnosc + #agepill i nigdy nie czułem się gorzej . Poszedłem w#mgtow bo nie mogę nikogo znaleźć i wiecie co? To nic nie dało. Fajnie jest może przez rok, gdzie pewnie wyobrażasz sobie że życia singla to jak na filmach. Co z tego, że mam najlepszą formę kiedykolwiek albo mam okres gdzie uzbierałem najwięcej pieniędzy skoro to nie cieszy? Co z tego, że polecę do Paryża i będę samotnie robił sobie zdjęcia pod Wieżą Eiffla albo samotnie spacerował po Wenecji? Żadna przyjemność. Wypożyczę sportowy samochód o którym zawsze marzyłem i zjem kolacje w knajpie na którą mnie nigdy nie było stać i co? Fajnie na chwilę i tyle. Wracam potem do pustego domu, nikomu nie powiem co mnie spotkało fajnego albo co mi się złego przydarzyło. W związku to najmniejsza drobnostka mi sprawiała przyjemność typu głupi spacer po parku albo zamówienie jedzenia do domu a będąc singlem mogę wydawać fortune na zachcianki, jeździć po świecie albo grać na kompie popijając w----y ale nadal czuje pustkę...
@kamil150794: nie, dlatego napisałem że w moim przypadku pozostała już tylko samotna wegetacja. Próbowałem znaleźć hobby, coś robić, ale co z tego skoro jak op napisał nie mam się tym z kim nawet podzielić. Pójdę sobie w góry, natrafię na niedźwiedzia który obok mnie przebiegł i co? No i sobie przebiegł, nie podzielę się tym z nikim, nie powiem że prawie dostałem zawału, że ogólnie fajnie było w górach i
@Remus00: no właśnie, siedzą w domu, jak takiej szukasz to zastanów się co może robić w domu, wtedy szukasz po hobby, np dużo takich dziewczyn gra w gierki i poznajesz sobie taką w gierce, dobrze wam się gada, spotykacie się i pach takim sposobem łapiesz sarenkę. Mi się udało zostać złapaną, a w tamtym momencie wychodziłam z domu do pracy, sklepu i lasu/nad jezioro, do tego dobrze się czułam jako
@Remus00: No to tak jak Ty. Teraz nie mam i nigdy nie miałem. Od małego byłem odtrącony. Tyle, co pogadam sobie z chłopami w podobnej sytuacji na tagu lub PW.
znam ludzi z mordą troglodyty, brakiem w uzębieniu i łysiną w wieku 20 lat, którym się udało, a także tych co za rękę nie trzymali
@Noonecares123: A ja znam ludzi którzy są mniej 'krzywi' z wyglądu, dalej średni i są świetnymi osobami, rozgadanymi i ciekawymi - są odrzucani przez kobiety. Hm?
Może te ~2 osoby które znasz miały kompletnego farta i załapały relację za młodości i ją ciągną. Lub są ze wsi, gdzie jest trochę mniejszy wpływ sociali na
@kaminarii: ziomek 25+, wieś przyklejona do miasta wojewódzkiego. Gramy w MMORPG, zazwyczaj te dziewczyny są ciche na głównych kanałach na DC lub starają się nie korzystać, ale zyskują przy bliższym poznaniu ;). No i trzeba wyjść z domu;)
@kaminarii: tylko dlaczego ten wygląd jest aż tak idealizowany mimo ze przecież "nikt" na niego nie patrzy? Czemu laska nie spojrzy na gościa jak jest niższy? Czemu gościu nie umówi się z dziewczyna 4/10? Bo tak dookoła ciągle jest mowa o wyglądzie fotki insta makijaż bla bla bla musisz być perfekt sranie w banie. Nie liczy sie juz rozmowa relacja kontakt. Liczy sie zdanie innych
Ale tak serio kto twierdzi, że kobieta nie daje szczęścia? Mam na myśli zdrowy związek (a nie toksyczną relacje z byle kim) vs singielstwo. Gdyby kobieta nie była potrzebna to na tagu #przegryw świeciłyby pustki bo w sumie o brak kobiety się tu rozchodzi. Byłem w różnych relacjach kiedyś a od dobrych 5-6 lat #samotnosc + #agepill i nigdy nie czułem się gorzej . Poszedłem w#mgtow bo nie mogę nikogo znaleźć i wiecie co? To nic nie dało. Fajnie jest może przez rok, gdzie pewnie wyobrażasz sobie że życia singla to jak na filmach. Co z tego, że mam najlepszą formę kiedykolwiek albo mam okres gdzie uzbierałem najwięcej pieniędzy skoro to nie cieszy? Co z tego, że polecę do Paryża i będę samotnie robił sobie zdjęcia pod Wieżą Eiffla albo samotnie spacerował po Wenecji? Żadna przyjemność. Wypożyczę sportowy samochód o którym zawsze marzyłem i zjem kolacje w knajpie na którą mnie nigdy nie było stać i co? Fajnie na chwilę i tyle. Wracam potem do pustego domu, nikomu nie powiem co mnie spotkało fajnego albo co mi się złego przydarzyło. W związku to najmniejsza drobnostka mi sprawiała przyjemność typu głupi spacer po parku albo zamówienie jedzenia do domu a będąc singlem mogę wydawać fortune na zachcianki, jeździć po świecie albo grać na kompie popijając w----y ale nadal czuje pustkę...
#podrywajzwykopem #incel #randki #blackpill #singiel #feels #milosc #doomer #przemyslenia #doroslosc #depresja #samotnosc #wykop30plus #wykop30club #przegrywpo30tce #tfwnogf #tinder #suicidefuel #zwiazki #relacje #redpill #zycie #badoo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie patrzę na urodę aż tak, może być średnia jak najbardziej, byle nie jakaś 120kilowa julka z żółtymi zębami od fajek itp
Ale no, gdzie takich szukać, przecież tacy ludzie to głównie siedzą w domu
@Noonecares123 no takie internetowe znajomości mam, nawet jedna była bardzo bliska ale mieszkaliśmy na dwóch różnych końcach Polski
Życie jak gwiazda Rocka nie jest łatwe i pochłania mnóstwo czasu więc większość wybiera związek stały.
Jednak biorąc pod uwagę czasy i realia, to dla mnie opcja pierwsza bije na głowę stały związek z jedną panną. Ale wiadomo, każdy ma inne priorytety
@Noonecares123: A ja znam ludzi którzy są mniej 'krzywi' z wyglądu, dalej średni i są świetnymi osobami, rozgadanymi i ciekawymi - są odrzucani przez kobiety. Hm?
Może te ~2 osoby które znasz miały kompletnego farta i załapały relację za młodości i ją ciągną. Lub są ze wsi, gdzie jest trochę mniejszy wpływ sociali na
@Noonecares123: Bez zarzucania legendarnymi tekstami :P W pubach regularnie bywam, na festiwalach spędzam połowę życia.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@kaminarii: tylko dlaczego ten wygląd jest aż tak idealizowany mimo ze przecież "nikt" na niego nie patrzy? Czemu laska nie spojrzy na gościa jak jest niższy? Czemu gościu nie umówi się z dziewczyna 4/10? Bo tak dookoła ciągle jest mowa o wyglądzie fotki insta makijaż bla bla bla musisz być perfekt sranie w banie. Nie liczy sie juz rozmowa relacja kontakt. Liczy sie zdanie innych