Aktywne Wpisy

IntruderXXL +318
Nabite 140 kilogramów, w upper, bo nóżki bociana. Dawno nie wrzucałem nic, cóż... szybkie życie porywa. Od lutego lecę grubo, jak to ja, ekstremalnie i po bandzie.
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
źródło: XXL
Pobierz
Agresywna_Szyba +335
cholera ci zaściankowi polaxy nawet już gwałcić nie chcą i trzeba wymyślać dane z d--y. No nic pozostaje czekać na imigrantów którzy poprawią trochę te statystyki
#p0lka
#p0lka
źródło: temp_file5791327847439197267
Pobierz

Jadę w takich warunkach 40 km/h ( a i tak czuje ze zrywa przyczepność) ciągnie się za mną sznur aut, co chwila ktoś siedzi mi na dupie i jestem notorycznie wyprzedzany
Przecież to jest jakaś patologia
@Zulf: Mistrzu kierownicy, niedługo bliscy zrobią ci pogrzeb przy takim podejściu.
Ale wiaodmo na drodze jest tylko miejsce dla samochodów a kierowcami mogą być tylko silni młodzi i zdrowi. A kara za błąd za kierownicą jest śmierć
Poza tym pokaż mi co to za opony które są lepsze na gołym lodzie który może
@Kouros: bo w ten sposób powodujesz zagrożenie na drodze, więc jak nie umiesz jechać z sensowną prędkością to nie wyjeżdżaj w warunkach w których sobie nie radzisz.
@zeek: raczej mniej niż w sedanie czy kombi z napędem 4x4 bo takim klocem o wiele łatwiej traci się przyczepność