Wpis z mikrobloga

#polskiedrogi
Jadę w takich warunkach 40 km/h ( a i tak czuje ze zrywa przyczepność) ciągnie się za mną sznur aut, co chwila ktoś siedzi mi na dupie i jestem notorycznie wyprzedzany
Przecież to jest jakaś patologia
HlHl - #polskiedrogi 
Jadę w takich warunkach 40 km/h ( a i tak czuje ze zrywa przycz...
  • 225
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krupier: Dużo z tego, zależy też jaki model yokohamy... z resztą jak ten model ma D na mokrym to chyba sam sobie odpowiedziałeś czy to jest premium, bo jest dobre, czy to jest premium żeby gawiedź się łapała. Mój ojciec kiedyś kupił jakiś tani model wkrętarki DeWalt, kręciło to śrubki i wkręty jakby była wczorajsza i dość szybko się spieprzyła... Czy to znaczy że cały DeWalt jest ciulowy?? czy tylko
  • Odpowiedz
@JebakaDejwis całoroczne Yokohamy, a Yokohama to premium marka przecież. Mówisz żeby przy kupnie kierować się marką premium to ci pokazałem, że premium nie zawsze znaczy lepsze. Przynajmniej na papierze.

Dębica Navigator 3 to bardzo dobre opony za bardzo dobre pieniądze. Zresztą, to w zasadzie Goodyear 4seasons tylko nie przeplacasz za markę.
  • Odpowiedz
@Krupier: "premium" użyłem tylko po to żeby op wiedział o jakiej teoretycznie półce piszę. Bo dla mnie "premium" to już dawno straciło na znaczeniu prawdziwego premium. Dla mnie obecnie premium to chwyt marketingowy dla tych co nie mają i nie chcą mieć za bardzo pojęcia o danym produkcie. Mnie interesują parametry i nie raz poświęcę dużo czasu na przegrzebanie czy to czy tamto jest faktycznie dobre, a nie jedzie na
  • Odpowiedz
@HlHl: wyzywanie idzie Ci świetnie, ale narazie skoncentruj się na trenowaniu umiejętności jazdy, bo te widać leżą
  • Odpowiedz