Aktywne Wpisy

IntruderXXL +318
Nabite 140 kilogramów, w upper, bo nóżki bociana. Dawno nie wrzucałem nic, cóż... szybkie życie porywa. Od lutego lecę grubo, jak to ja, ekstremalnie i po bandzie.
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
źródło: XXL
Pobierz
Agresywna_Szyba +335
cholera ci zaściankowi polaxy nawet już gwałcić nie chcą i trzeba wymyślać dane z d--y. No nic pozostaje czekać na imigrantów którzy poprawią trochę te statystyki
#p0lka
#p0lka
źródło: temp_file5791327847439197267
Pobierz

Jadę w takich warunkach 40 km/h ( a i tak czuje ze zrywa przyczepność) ciągnie się za mną sznur aut, co chwila ktoś siedzi mi na dupie i jestem notorycznie wyprzedzany
Przecież to jest jakaś patologia
Nie powoduje.
Najgorzej to spotkać taką sierotę przed wzniesieniem. Zwalnia do 20km/h, a potem zdziwienie, że zostaje w połowie "górki", blokując przy tym ruch
Nie powoduje, a reszta nie musi, nie ma takiego obowiązku.
Nie potrafisz jechać szybciej w takich warunkach, to sobie jedziesz tyle ile potrafisz. A może tez nie mieszkasz tam i nie znasz drogi.
Jak jakiś lokals z większymi umiejętnościami za kierownicą Cię wyprzedzi no to co? To wyprzedzi i pojedzie XD
A tak btw. Srasz się, że patologia, wyprzedzanie ola boga. A sam
@aarahon: na letnich oponach?
@klaun-szyderca: na tej drodze przy idealnych warunkach można jechać 90 km/h, a ty w takich warunkach chcesz ograniczyć tę prędkość o 10 tylko?