Aktywne Wpisy

fervi +583
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz
simplequestion +74
#gielda #heheszki #inwestycje
K---a, wchodzę na forum inwestycyjne, typowy wątek:
„Mam 50k zł, w co walnąć, żeby rosło? Akcje, ETFy, crypto, złoto, może lokata?”
I co się dzieje? Zamiast normalnych odpowiedzi, to wygląda jakby się tam zlecieli wszyscy j----i hipisi po ayahuasce.
K---a, wchodzę na forum inwestycyjne, typowy wątek:
„Mam 50k zł, w co walnąć, żeby rosło? Akcje, ETFy, crypto, złoto, może lokata?”
I co się dzieje? Zamiast normalnych odpowiedzi, to wygląda jakby się tam zlecieli wszyscy j----i hipisi po ayahuasce.

źródło: temp_file8504864495219299007
Pobierz@bukszpryt: Widzę, nie tylko ja jestem miłośnikiem tego systemu.
A torx
No już nie mówię o trójkątnych czy innych szajsach xD
@bukszpryt: Tu akurat nie wiem czy chodzi o samo w sobie utrudnienie. Jestem w stanie zrozumieć, że chodzi o bezpieczeństwo. Na zasadzie: "nikt normalny nie ma takich śrubokrętów- jeśli je masz to znaczy, że wiesz co robisz i możesz rozkręcać".
Może to tylko moje wrażenie ale przy drobnej elektronice ich nie widziałem- tylko tam gdzie grubo działa 230V
@EnderWiggin: przecież hex/imbus to największe g*wno i Unia powinna tego zabronić :)
to są przecież najłatwiej wyrabiające się gniazdo
@To_ja_moze_pozamiatam: To jest robienie z ludzi debili. Nie otworzysz sobie łatwo swojego własnego sprzętu, bo jego producent chce cię traktować jak dziecko.
Im bardziej ludzi się traktuje jak debili, tym bardziej się jak debile zachowują.