Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +248
Przypominam, że wszystkie urzędy w małych miejscowościach to w rzeczywistości żydowskie przedszkola dla dorosłych kobiet.
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
źródło: IMG_3032
Pobierz
wfyokyga +75
źródło: temp_file2270237637392398901
Pobierz

źródło: temp_file8504864495219299007
Pobierz@bukszpryt: Widzę, nie tylko ja jestem miłośnikiem tego systemu.
A torx
No już nie mówię o trójkątnych czy innych szajsach xD
@bukszpryt: Tu akurat nie wiem czy chodzi o samo w sobie utrudnienie. Jestem w stanie zrozumieć, że chodzi o bezpieczeństwo. Na zasadzie: "nikt normalny nie ma takich śrubokrętów- jeśli je masz to znaczy, że wiesz co robisz i możesz rozkręcać".
Może to tylko moje wrażenie ale przy drobnej elektronice ich nie widziałem- tylko tam gdzie grubo działa 230V
@EnderWiggin: przecież hex/imbus to największe g*wno i Unia powinna tego zabronić :)
to są przecież najłatwiej wyrabiające się gniazdo
@To_ja_moze_pozamiatam: To jest robienie z ludzi debili. Nie otworzysz sobie łatwo swojego własnego sprzętu, bo jego producent chce cię traktować jak dziecko.
Im bardziej ludzi się traktuje jak debili, tym bardziej się jak debile zachowują.