Wpis z mikrobloga

CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.

A ja podejdę do tego od drugiej strony i mam nadzieję, że mi pomożecie. Chciałbym promować Polskie i Europejskie rozwiązania. By pokazać Wam, że nie ma się czego wstydzić i wręcz przeciwnie - powinniśmy być dumni z bycia białymi Polakami. Że można wybierać Polskie czy Europejskie produkty i usługi.

Na pierwszy strzał Netflix. Netflixowi zdarzają się fajne seriale, ale nie jestem fanem tej platformy. Dobre filmy są usuwane na rzecz produkcji Netfliksa.

I mamy CDA jako w sumie platformę multimedialną. CDA to Filmy (często bardzo dobre) i Seriale (Nie jestem fanem), ale też telewizja. Filmy na CDA są porządne i wciągają. A że CDA to polska platforma? Wiadomo, że to co Polskie i Europejskie jest najlepsze.

I zamiast dziwnych treści dla dzieci macie "Było sobie życie". No proszę Was, od razu wiadomo w co inwestować hajs ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zasady:
- Wystarczy zaplusować
- Zielonki i ryby głosu nie mają
- 11.01 powinien zostać wybrany zwycięzca/zwycięzcy (ustawię 20:00). Jeśli Mirkolos działa dobrze, bo nigdy nie używałem, ale skoro to polski projekt to musi działać.

CDA Premium zostanie kupione na Allegro (kolejnej polskiej platformie). Liczę, że będzie działać :P Postaram się by było więcej kodzików dla Was, ale dużo wydatków mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A Netflix? Lepiej zrezygnować i pobierać z torrentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS. Jeśli szukacie alternatyw dla usług i chcecie bym o tym napisał to piszcie tutaj lub na PW (lepiej na PW).
PS2. Jeśli lubicie tę akcję to nic od Was nie chcę, ale wpłaćcie parę złociszy na osoby potrzebujące. Tym się różnimy od małp z USA, że jesteśmy silni razem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#mikrolos #rozdajo #polska #europa #uniaeuropejska
fervi - CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Polska to bardzo fajny kraj i...

źródło: obraz

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 306
@fervi: Sam mam premium na CDA od dłuższego czasu, ale zastanawia mnie jak ten serwis funkcjonuje xD Tam jest cała masa kontentu zgrywana z jakichś VHSów, z polskiej TV, prawdziwych perełek których nie znajdziemy nigdzie indziej. Niektóre filmy występują nawet pod zmienionymi nazwami żeby ich nie usunięto xD Jak oni omijają wszelkie licencje to jest majstersztyk "polskiej zaradności". Utrzymywanie takiego k--------a o vibie VOD-bazaru-torrentów-stadionu dziesięciolecia i jeszcze branie za to
  • Odpowiedz
  • 18
@Plp_: Ogólnie część materiałów jest od użytkowników, bo każdy może uploadować.
A te Premium to firmy dają. One już są typowo legitne
  • Odpowiedz
@fervi: hmm... Na nowym koncie jestem jeszcze zielonką, więc jeżeli mnie wylosujesz jakimś cudem, to po prostu kup dwa słoiki majonezu kieleckiego i wrzuć fotkę na potwierdzenie. Trzeba wspierać polskie produkty, nawet jak zmanipulowani ludzie bez gustu będą krytykować, wyzywać i promować jakieś zagraniczne rozwiązania.

Pozdrawiam, @kureci_paratko który stracił dostęp do starego konta.
  • Odpowiedz
Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.

@fervi: Chyba dekadę temu. Właściwie teraz jest na odwrót, bo w kółko widzę zachwyty nad Polską, krajobrazami, wspaniałą polityką i rzekomym brakiem imigrantów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Komuś ewidentnie zależy na przedstawianiu Polski lepiej niż rzeczywiście to wygląda. Nie
  • Odpowiedz
  • 1
Nie wiem w jakiej bańce siedzisz, ale warto sobie trochę odświeżyć informacje.

@vVXVv: Wykopowej niestety. Dlatego chcę to sprobować zmienić :P KOCHAĆ POLSKĘ, NIE OSZCZĘDZAĆ NIKOGO
  • Odpowiedz