Wpis z mikrobloga

@affairz: o nie, dla mnie 1-sze miejsce bez dwóch zdań Terlecki. Ta jego buta, arogancja nie ma sobie równych. Pewnie teraz będzie mniej w---------y, bo nie ma za wiele do gadania, ale w poprzednich kadencjach to dla mnie najgorszy.

• Odpowiedz
  • 14
@mickpl afera to była jak zakazywali wiatraków 8 lat temu albo wrzutka Suskiego napisana na kolanie 700m ( debil tłumaczył, ze nie pisał na kolanie ale na krześle). Pisowcy niech trenują wycie bo suweren zagłosował za KPO, wiatrakami, oze, EU itp a nie za węglem, rossja i CPK
  • Odpowiedz
najbardziej w---------y poseł. i tak, wiem że w sejmie jest Mejza, Matecki i Sasin

@affairz: niestety sie nie zgadzam, konkurencja jest przeogromna: Morawiecki, Ozdoba, Kaleta, Bochenek etc. w sumie w jakichs zawodach w--------a przecietny posel prawicy moze brac udzial, ale o zwyciestwie i tak by decowaly uznaniowe tysieczne punktu procentowego
  • Odpowiedz
@Kutafonix215: ale to działa tak, że np. myślisz Ozdoba/Kaleta i pierwsze skojarzenie jakie Ci przychodzi na myśl = zjeb, myślisz Morawiecki = pinokio. a jak myślisz o Budzie to on robi pozory eleganckiego, elokwentnego, DYNAMICZNEGO a w rzeczywistości jest typowym pisiorem - manipulantem, propagandzistą i kombinatorem a do tego jest znacznie głupszy niż sprawia wrażenie
  • Odpowiedz
@Yahoo_: Ohydny stary dziad. Ma 74 a wygląda jakby miał 104. Ta jego stara pomarszczona morda to idealny obrazek przedstawiający jaka to partia i kto jest jej głównym elektoratem.
  • Odpowiedz