Aktywne Wpisy

LuckyStrike +67
#chiny Przejechanie 10.5 tysiąca kilometrów kosztowało mnie po przeliczeniu: 695 złotych. https://en.leapmotor.com/C01-Excellent
A wy co? Nadal 15 letni VW od Turasa z Niemiec i ruska ropa od Obajtka kupiona z Indii? xD Nawet mi was nie żal. Nie zapraszam do dyskusji. #motoryzacja #bekazpodludzi #tosachiny
A wy co? Nadal 15 letni VW od Turasa z Niemiec i ruska ropa od Obajtka kupiona z Indii? xD Nawet mi was nie żal. Nie zapraszam do dyskusji. #motoryzacja #bekazpodludzi #tosachiny
źródło: IMG_0240
Pobierz
brudny_boks +62
na protest rolników w samochodzie za 200k PLN, słaby to PR ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rolnictwo
#ekonomia
#motoryzacja
#rolnictwo
#ekonomia
#motoryzacja
źródło: aaa
Pobierz

Czy taki popapraniec jak ja ma szansę na związek z #rozowypasek, czy znalazłaby się dziewczyna kompatybilna z takim stylem życia i światopoglądem:
- kultura, teatr, kino, filharmonia, opera - lubię
- mam różne talenty i hobby: multiinstrumentalista, a i geberita w łazience zabuduję bądź przy samochodzie podziałam (nie jestem takim typowym intelektualistą co ma dwie lewe ręce)
- wykształcony
- mam dobrą pracę i mieszkanie, samochód, rower i prawo jazdy kategorii B
- lubię Tygodnik NIE i śmiać się z papieża (ateista)
- wegetarianin (kategorycznie nie jem mięsa, jednocześnie w ogóle nie obnoszę się z tym ani nie angażuję w aktywizm)
- nie palę i nie piję
// mam na tyle samoświadomości żeby domyślić się, że po tym punkcie większość przestaje czytać, bo zaczynam filozofować a po co to komu: //
- lewak, ale nie taki woke snowflake, tylko przeciwny patologiom kapitalizmu, chcący równości (a nie uprzywilejowania) itp., a może nawet trochę symetrysta, w sumie z polityki się już głównie tylko śmieję, bo z aktywnego angażowania się w nią wyrosłem. Jednocześnie cenię sobie takie mniej postępowe rzeczy jak np. wierność w związku i monogamię
- obracam się w bańce wykształconych z wielkich miast
- nie chcę zwierząt domowych (bo trzeba kupy zbierać)
- nie chcę dzieci (jak wyżej)
- nie jestem wielkim fanem podróży, można gdzieś pojechać żeby odpocząć przez jakiś czas, ale nie do dzikich krajów czy innych miejsc gdzie latają z maczetami. Jeśli gdzieś jadę, to żeby faktycznie tam pobyć, a nie trzaskać zdjęcia na instagrama.
- nie czuję potrzeby ekshibicjonizmu na social mediach
- mam gadane, choć wolę ograniczać jeśli nie muszę
- niestety jestem z natury miły dla ludzi, choć zauważyłem że to nie zawsze popłaca, więc posiadłem też umiejętność wk%$#nia innych gdy sytuacja tego wymaga
- cenię bliskość, zaufanie i więź emocjonalną w relacjach międzyludzkich
- nie mam poniżej 180cm i chyba nie jestem brzydki jak noc, nie jestem ulańcem
- mam awersję do próżności, ubieram się w wygodne ciuchy a nie jak jakiś dandys na pokaz
- mam 30 lat
- byłem z dziewczyną przez kilka lat, jeszcze szkolna miłość, więc były to inne czasy
- podoba mi się gdy kobiety mają ciekawą pracę, zainteresowania i są niezależne finansowo
#rozowepaski #niebieskiepaski #milosc #zwiazki #randkujzwykopem #tinder #badoo #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Notatka moderatora: Ok oski
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy jest szansa na związek z dziewczyną dla kogoś takiego
@mirko_anonim: cringe
@mirko_anonim: Zadajesz takie dziwne pytanie na wykopie, masz srogie problemy, nie wiem jakie, nie interesują mnie, prawdopodobnie masz szanse (jak każdy) Niestety z twoją psychiką są bliskie zeru, Pozdrawiam.
@Kernydz: dobre xd muszę zapamiętać ten tekst
Na pewno w kręgach, w których się obracasz są panie. Musisz mieć jakieś wyobrażenie co one sobą reprezentują. Czy rozmowa z nimi jakoś się klei. Czy są w jakiś sposób interesujące.
Próbuj.
Tego kwiatu to pół światu.
liberalne dziewczyny z dużych miast na dłuższa metę lubią jak się je zwyzywa i pociągnie za włosy, a nie pseudointelektualizm.
fakt, jeśli nie mylisz andersona z tarantino i wiesz co to jest antrakt to masz te takie pół punktu dodatniego na pierwszej randce, ale później liczy
Kobiety na ogół wolą facetów przynajmniej trochę inteligentniejszych od nich, więc może być ci ciężko. Poza tym jakbyś miał szanse i bajerę o której wspomniałeś, to byś wyrywał a nie pytał na mirko.
Protip: koniec końców liczy się to jaki jest vibe, czy jest wam dobrze w łóżku i czy macie podobne zasady, a nie czy cecha x i
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@larine: wydaje mi się, że akurat szare myszki w większości planują mieć dzieci, więc odpada.
Także normalnej kobiety też nie znajdziesz, jeśli będzie miał w temacie macierzyństwa podobny pogląd, tylko w jakiś sposób zaburzoną.
Kwestia jak się ewentualnie dopasujecie nawzajem ze swoimi odchyłami. Podobno minus i minus daje plus, więc próbować można.
Jednak z tego wpisu wynika też, że jesteś strasznym nudziarzem, który całe dnie poza pracą spędza przeglądajac Michała Marszala
Komentarz usunięty przez moderatora
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────