Aktywne Wpisy

t3tris +369
Lekko ponad 3 lata temu obiecałem, że Was zawołam za pół roku i wspólnie poświętujemy ogłoszenie premiery Winds of Winter - albo też pośmiejemy się z własnej naiwności.
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż

kleboldswaifuv2 +195
Moja babcia dostała udaru, 30 minut temu zabrała ją karetka. Proszę, pomyślcie o niej dobrze i jeśli wierzycie w Boga, to pomódlce się w jej intencji. Jestem w szoku. Płaczę. Jeszcze wczoraj u niej byłam w domu. #zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Czy taki popapraniec jak ja ma szansę na związek z #rozowypasek, czy znalazłaby się dziewczyna kompatybilna z takim stylem życia i światopoglądem:
- kultura, teatr, kino, filharmonia, opera - lubię
- mam różne talenty i hobby: multiinstrumentalista, a i geberita w łazience zabuduję bądź przy samochodzie podziałam (nie jestem takim typowym intelektualistą co ma dwie lewe ręce)
- wykształcony
- mam dobrą pracę i mieszkanie, samochód, rower i prawo jazdy kategorii B
- lubię Tygodnik NIE i śmiać się z papieża (ateista)
- wegetarianin (kategorycznie nie jem mięsa, jednocześnie w ogóle nie obnoszę się z tym ani nie angażuję w aktywizm)
- nie palę i nie piję
// mam na tyle samoświadomości żeby domyślić się, że po tym punkcie większość przestaje czytać, bo zaczynam filozofować a po co to komu: //
- lewak, ale nie taki woke snowflake, tylko przeciwny patologiom kapitalizmu, chcący równości (a nie uprzywilejowania) itp., a może nawet trochę symetrysta, w sumie z polityki się już głównie tylko śmieję, bo z aktywnego angażowania się w nią wyrosłem. Jednocześnie cenię sobie takie mniej postępowe rzeczy jak np. wierność w związku i monogamię
- obracam się w bańce wykształconych z wielkich miast
- nie chcę zwierząt domowych (bo trzeba kupy zbierać)
- nie chcę dzieci (jak wyżej)
- nie jestem wielkim fanem podróży, można gdzieś pojechać żeby odpocząć przez jakiś czas, ale nie do dzikich krajów czy innych miejsc gdzie latają z maczetami. Jeśli gdzieś jadę, to żeby faktycznie tam pobyć, a nie trzaskać zdjęcia na instagrama.
- nie czuję potrzeby ekshibicjonizmu na social mediach
- mam gadane, choć wolę ograniczać jeśli nie muszę
- niestety jestem z natury miły dla ludzi, choć zauważyłem że to nie zawsze popłaca, więc posiadłem też umiejętność wk%$#nia innych gdy sytuacja tego wymaga
- cenię bliskość, zaufanie i więź emocjonalną w relacjach międzyludzkich
- nie mam poniżej 180cm i chyba nie jestem brzydki jak noc, nie jestem ulańcem
- mam awersję do próżności, ubieram się w wygodne ciuchy a nie jak jakiś dandys na pokaz
- mam 30 lat
- byłem z dziewczyną przez kilka lat, jeszcze szkolna miłość, więc były to inne czasy
- podoba mi się gdy kobiety mają ciekawą pracę, zainteresowania i są niezależne finansowo
#rozowepaski #niebieskiepaski #milosc #zwiazki #randkujzwykopem #tinder #badoo #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Notatka moderatora: Ok oski
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy jest szansa na związek z dziewczyną dla kogoś takiego
Zadaj sobie jedno, niezwykle ważne pytanie. Po co ci dziewczyna? Co do stylu życia - idealnie nigdy nie będzie, związek to sztuka kompromisów.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Abismo: Te poczucie estetyki widać szczególnie na dzisiejszych ulicach gdzie dziewczyny chodzą notorycznie w za dużych o okropnym kroju ciuchach jak po starszym bracie a szczytem nonszalancji są wypierdziane leginsy kupione na promocji w sieciówce przełamane jakimś tandetnym topem. Nie wiedziałem, że chodzenie
@Spider1919: seba, ile narobiles swoich purchlaków? XD
@SarahC: XD
@mirko_anonim:
Skąd pomysł, że ktoś cię weźmie za wykształciucha i do tego intelektualistę? Twój wpis na żadną z tych opcji nie wskazuje.
@vauecki: "Trochę emocji", czy czego dokładnie, w jaki sposób? Sama jestem spokojna i cicha, i żadnych emocji nie szukam, a jak wykopki piszą o "dawaniu emocji", to zawsze brzmi to tak jakoś negatywnie, jakby kobiety marzyły o kłótniach czy coś, ewentualnie o skokach ze spadochronem albo zwiedzaniu slumsów xD Chyba że chodzi o pozytywne emocje, np. zachwyt podczas
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Rzecz w tym, że styl pisania masz raczej siermiężny, więc o to mi chodziło. Naukowiec taki bardziej ścisły pewno.
Patusiary bez duszy się z tym zgodzą.