Aktywne Wpisy
Imperator_Wladek +328
p0melo +6
#pracbaza #programowanie #pracait #inwestycje #finanse #warszawa #gospodarka
Jestem programistą zarabiam 15k brutto = 10k netto, po odjęciu wydatków na życie zostaje mi 7k. Nie jestem rozrzutny, nie chodzę do restauracji, nie kupuję ciuchów w Viktacu. Odkładając wszystkie oszczędności na wymarzone mieszkanie, w nowoczesnym stylu, 3 pokojowe muszę zbierać 12 lat aby kupić za gotówkę. Wyliczenia przy założeniu że ceny nie ulegną zmianie, a za 12 lat to ceny mogą pójść o 100%
Jestem programistą zarabiam 15k brutto = 10k netto, po odjęciu wydatków na życie zostaje mi 7k. Nie jestem rozrzutny, nie chodzę do restauracji, nie kupuję ciuchów w Viktacu. Odkładając wszystkie oszczędności na wymarzone mieszkanie, w nowoczesnym stylu, 3 pokojowe muszę zbierać 12 lat aby kupić za gotówkę. Wyliczenia przy założeniu że ceny nie ulegną zmianie, a za 12 lat to ceny mogą pójść o 100%
Wyjątkowo taguje #przegryw żebyście to zobaczyli xD
#blackpill #redpill #zwiazki #lewica #neuropa #konfederacja
Nie warto z wami
@Rimbolo: ale oni nawet składki płacili ponadwymiarowe
Komentarz usunięty przez autora
@Njal: no chyba ze chca wydawac swoje pieniadze tak jak chca, to wtedy juz nie xD wtedy zaczyna sie bredzenie o spoleczenstwie, odpowiedzialnosci i tego typu bzdurach
Relacje poliamoryczne są przecież w pełni legalne, a poligamia to działający w wielu innych kulturach (choć nigdzie nieprzesadnie popularny i obecnie chyba wszędzie zanikający) model rodziny. Aberracją jest poliandria, ale też można
wymyśl coś nowego bo to już nudne jest