Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: moje pytanie brzmi co w niej Cię zainteresowało? Czy jak na nią patrzysz to wydaje Ci się prawdopodobne, że miała 18 partnerów? Znałam pare osób, które co weekend w klubie szukały bolca i to naprawdę widać w sposobie bycia, ewidentny problem wymagający interwencji specjalisty.
Czasami ludzie kłamią, chcą w idiotyczny sposób zaimponować itd. Mam nadzieję, że u Ciebie trafiła się druga opcja.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @MioMiaMiu: " Czy jak na nią patrzysz to wydaje Ci się prawdopodobne, że miała 18 partnerów?"

Bron Boże, normalna dziewczyna po studiach z ciekawymi zainteresowaniami i niechodząca do klubów. Jeżeli takie mają tyle partnerów na koncie to te co lubią szaleć to muszą mieć 5 razy wiecej.

@programista15cm:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): A i odpowiedz anonimowi nie-op. Ale ja nie jestem w żadnej szafie? Miałem bardzo dużo fajnych długich związków tylko po prostu nie sypiam na lewo i na prawo? I sam napisałem, że rozumiem ileś tam partnerów, nie szukam dziewicy. A taka rozwiązłość nie jest dobra - patrz mój przykład z pracodawca.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 6
Anonim (nie OP): Tych o których powiedziała nie zawierają ONS, bo przecież to się nie liczy :)
To samo lodzik w kiblu tez się nie liczy.
Dziewczyna bardzo gościnna w kroczu i dobra do puknięcia, ale nie do jakiejkolwiek głębszej relacji.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz