Aktywne Wpisy
Pan_Slon +338
Rozmawiam sobie z córka(7 lat za chwile) nt włosów i czesania, mówi że będzie musiała umyć włosy ale jak mama jej myje to woda leci jej do oczu, a mama mówi, ze ona tak musi. Córka mówi, że nie lubi tego i nie chce żeby mama myła jej włosy.
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama
pieknylowca +47
Kolejna niedziela niehandlowa pomimo zapewnień tuska że będą handlowe. Zobaczymy co tam sądzą na ten temat polacy - XDDdDDdd, polakom to pasuje tak jak jest bo "niedziela dzin swinty" XD. #polska
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
źródło: 1000008799
Pobierz

@mirko_anonim: dobrym pomysłem jest przemnożyć przez 3
Czasami ludzie kłamią, chcą w idiotyczny sposób zaimponować itd. Mam nadzieję, że u Ciebie trafiła się druga opcja.
@mirko_anonim: podsumowałes własną pewność siebie.
Sam sobie shittest zrobiłeś i go oblales. Coz dla niej "śmieci się same wyniosły”
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
Bron Boże, normalna dziewczyna po studiach z ciekawymi zainteresowaniami i niechodząca do klubów. Jeżeli takie mają tyle partnerów na koncie to te co lubią szaleć to muszą mieć 5 razy wiecej.
@programista15cm:
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
────────────────
@mirko_anonim: @Nighthuntero w sumie nie doczytałem tego fragmentu, a on świadczy o zaburzeniu, a nie liczba partnerów
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
To samo lodzik w kiblu tez się nie liczy.
Dziewczyna bardzo gościnna w kroczu i dobra do puknięcia, ale nie do jakiejkolwiek głębszej relacji.
─────────────────────
· Zaakceptował: