Aktywne Wpisy

M83_ +52
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +157
źródło: 1000000093
Pobierz

* Babciowe (8mld)
* 13+, 14+ (22mld)
* Mieszkanie+ (ponad 20mld)
* Kwota wolna od podatku 60k (ponad 30mld)
* 800+ (25mld)
Czysta kalkulacja podpowiada ponad 100mld, kto za to zapłaci? Rząd nie ma swoich pieniędzy!
#konfederacja #platformaobywatelska #tusk #mentzen #polityka #koalicjaobywatelska
źródło: obraz_2023-05-25_182214789
PobierzSpieszę Ci to wytłumaczyć na chłopski rozum, czyli tak jak wy konfederaci lubicie.
Powiedzmy że miesięczne zarabiasz 2000zl, plus 1000zl daje ci mamusia,. Wydajesz 1500zl na mieszkanie + 1000zl na wyżywienie, a 500zl zostaje ci na przyjemności.
Tracisz pracę czyli część wpływ do twojego domowego budżetu. Z czego teraz zrezygnujesz z domu czy jedzenia? Podejmiesz nowa pracę
@Propagidator: @Latarenko
Oczywiście, że są dowody. Poprzednie rządy PO.
Krótka pamięć?
Czy specjalnie tak piszecie, bo jesteście pisuarami?
Tusk mowi: Sprawdzam!
I bardzo dobrze.
Nie ma dobrego wyjscia z tej sytuacji.
Albo hurr durr nie chce dac!
Albo hurr durr pompuje inflacje!
@picajolo: Dlaczego manipulujesz? Co do mnie wszystko trafia? przecież pisałem do innego wykopka, że z dużo opcjami się nie zgadzam. Po prostu jestem z doświadczenia analitykiem giełdowym i pragmatykiem, więc proste, że analizuję i wybieram optymalne opcję nie kierując się emocjami/sympatią, czy innymi bzdetami jakimi kieruje się 98% polaków. Więc nie do mnie teksty,
@Latarenko: No ostatnim razem tak było, zapowiadał 3x15 i zero z tego wyszło więc można wierzyć że jak coś obieca to nie dotrzyma XD
To badanie wzięte z tyłka, czy rzeczywiście pis niedawno podniósł temat tego nieobowiązkowego zusu dla samozatrudnionych?
Pamiętam z mediów 2 rozmowy kaczyńskiego z kukizem przez lata w tym temacie.
To
Z Tuskiem jest szansa, że nie będzie realizował tych programów o których mówi, albo w trakcie ich wdrażania wyjdzie, że będzie dostępny dla małej puli obywateli. Do tego odpowiednie reformy redukujące inflację, w przeszłości był raczej skłonny podejmować niepopularne decyzje.
Bardziej bałbym się tego, że będą tworzyli
Nigdy nie słyszałem, by Tusk kiedykolwiek obiecywał deflację. Chyba pomyliło Ci się to ze stwierdzeniem "poziom inflacji nie będzie tak wysoki".
@Propagidator: przecież Tusk to zawodowy kłamca nie zrealizuje większości z tych obietnic i jeszcze zwali winę na kogoś innego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#niskipodatekliniowy
@Propagidator:
Tusk chce 800+? Przecież to w-----e inflację w kosmos, ludzie ratujcie Polskę przed