@swinkapl dorosły chłop odpisał dorosłemu chłopowi który ułożył ubrania w kostkę na podłodze aby pochwalić się ze biega w sposób sugerujący bol dolnej części pleców dorosłego chlopa
@NapoleonV po prostu śmieszy mnie gdy ludzie muszą sie chwalić życiem w necie, a szczególnie gdy ktos nie moze wykonać jakiejś czynności bez zrobienia zdjecia
Insynuacje ze boli mnie d--a to tylko twoja reakcja obronna na trochę slow prawdy wiec wybaczam :*
@DrMiranda przecież tak samo sie zesrales ale do mnie. Po co komentujesz? Scrolluj dalej dzbanie i znajdź cos dla siebie zamiast wylewac mi swoje zale o tym co mam robic
@KanJaweuDieZweite: biegi są zwykle w centrach miast, a centra miast nie są miejscem dla kierowców, więc to tylko twoja wina że tam jeździsz w weekend zamiast ruszyć dupę na piechotę albo komunikacją miejską, frustracie.
#bieganie #biegajzwykopem #polmaraton
źródło: 1000000093
PobierzJuż na starcie czekam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Insynuacje ze boli mnie d--a to tylko twoja reakcja obronna na trochę slow prawdy wiec wybaczam :*
@swinkapl: na tym właśnie polega mikroBLOG. Milion razy bardziej wolę czytać i wspierać ludzi jak op, niż politykę, czy jakąś toksyczną kupę!
@Kris26 powodzenia op, mirko trzyma kciuki 🤞
źródło: hush-2-butt-plug-44mm
Pobierzco to za pasek i etui?