Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cosipi: ja już od czasu parasite bojkotuję tę nagrodę. Lepiej iśc do jakiegoś offowego kina w swoim mieście i każdy film będzie lepszy od tego ścieku.
  • Odpowiedz
@Cosipi: końcówka rzeczywiście mogła być ciekawsza - ale wrażenie robiło w kinie i może by ci się bardziej spodobało gdybyś nie oglądał na tym swoim monitorku
  • Odpowiedz
@Cosipi: ja się przednio bawiłem oglądając ten film. Może jak przestaniesz się doszukiwać rzeczy, które Cię tak bolą w kinie, to też będziesz czerpał jakąś przyjemność z oglądania?

• Odpowiedz
@PochlaniaczChleba: a jak serial ma dostać Oskara? Co to ma do rzeczy? Ja nawiązuję tylko do listy rzeczy, o które bóldupi OP.

Nie wiem czy film był dobry aż na Oskara, ale ta lista bóli raczej wypływa z uprzedzeń i tego czego OP się doszukuje w tym filmie (bo ja np przegapiłem kwestię bycia lesbijką, a śmiałem się z zupełnie innych fragmentów niż te opisane przez OPa jako "humor").
  • Odpowiedz
@Cosipi: Też oglądałem na kilka razy, ale dalej nie obejrzałem do końca. Cringowy film jak dla mnie.

Te oscary to są tak przereklamowane jak pasy wyszczuplające z mango a nazwę powinni zmienić na 'Lewaki'.

Kolejny ch#jowy koreański film obok Parashitu, który dostaje oscary, gdy w przeszłości były naprawdę dobre koreańskie filmy a nie były nawet nominowane.
  • Odpowiedz