Aktywne Wpisy

atteint +67
ej, czaicie, że już jest jesień?
za 3 miesiące z hakiem będzie już nowy rok, mimo, że aktualny dopiero co się zaczął. dziwna sprawa.
za 3 miesiące z hakiem będzie już nowy rok, mimo, że aktualny dopiero co się zaczął. dziwna sprawa.

mango2018 +9
Do wyborców #konfederacja
1.Skoro chcecie całkowitego zakazu #aborcja , to gdy wasza kobieta zostanie zgwałcona to wychowacie i będziecie płacić na takie dziecko jak na swoje?
2.Jeżeli po jakimś czasie dojdzie do rozwodu, to czy będziecie płacić alimenty na takie dziecko, skoro nie będzie to wasze dziecko?
#polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji
1.Skoro chcecie całkowitego zakazu #aborcja , to gdy wasza kobieta zostanie zgwałcona to wychowacie i będziecie płacić na takie dziecko jak na swoje?
2.Jeżeli po jakimś czasie dojdzie do rozwodu, to czy będziecie płacić alimenty na takie dziecko, skoro nie będzie to wasze dziecko?
#polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Więcej na temat książki przeczytacie na lubimyczytac.pl
Pytanie jak zawsze będzie tematyczne: W co proponujecie zainwestować w 2023 roku? Złoto, srebro, bitcoiny, kukurydzę, ropę naftową, kawę, kakao, gaz, a może tusze wieprzowe? Odpowiedź krótko uzasadnijcie. Przy okazji tylko wspomnę, iż we wszystkie wymienione towary możecie inwestować na platformie XTB, o czym napisałem w tej analizie.
Co trzeba zrobić, żeby wziąć udział w rozdajo?
• Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu pod wpisem, dając krótkie uzasadnienie
• Kliknąć plusik
Rozdajo trwa do najbliższego wtorku do godziny 23:59. Ogłoszenie zwycięzcy w dniu następnym.
Wysyłka nagrody Pocztą Polską.
___
Dołącz do grupy na FB
Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji
#rozdajo #jakdorobicrozdaje #pieniadze #promocje #promocja #zarabianie #oszczedzanie #okazja #okazje ##!$%@? #czytajzwykopem
@DzorDzoneRRo, @Straizo, @verth, @kumkumczyta, @Sllayer59, @MJToshi, @ZeT_, @robertx, @tyberio, @DextError, @hejk4, @Trucicel, @pokabroche, @Mato, @Blizz4rd, @AleksWielki01, @mariusz5891, @Kubart, @RL1PH2
@Operator_z_przypadku, @radzioszym, @Erik_Scriba, @Krakuski, @svenHan, @sirconrad, @whhiefvocjs, @Bust4, @kasperziom, @nocnyMark, @Drzewunio, @Miletos, @DROPTABLEusers, @peanut_whu, @gosvami, @Norkanerka, @ol3k, @Tigletpilezar, @Allan_Karlsson, @ciagleloginzajety
@borobro, @BeMyPenguin, @projaro, @FlameMan, @Ledzeppelin, @Bander22, @Relkin, @Kaplanka, @sirconrad, @seznam, @mackiy, @Karzo, @xdominio, @Caly_na_bialo, @5uckMyd1ck, @Zgnity_Ziemniak, @Gumi5, @salsecon, @pokey, @sir_pioter,
@Xianth2, @SEKON_wk, @mbwykop,, @600GSX-R, @rozbijam-auta, @parathormon, @tjzet, @Fushnikov, @skiper8, @Leotard00, @600GSX-R, @Michax, @Misiekkkk, @slawomir-kotula, @RamtamtamSi, @Obserwator95
@Fushnikov, @zawodowi3c, @ami1410, @Seractil12, @Grzegiii, @OperatorCyfrowegoPolaKomutacyjnego, @marcinnuri, @Martrein, @600GSX-R, @Pabllito, @ImperatorPL, @Arogancky, @pszemek55, @Snowdr0p, @Madnesh, @efek, @Karlovsky, @CzerwonyPuchacz,
@Leoreth, @radkoslaw, @ladybuggo, @Intelektualista, @turbodieselusik, @jarezz, @turbodieselusik, @CzerwonyPuchacz, @Typowygosc, @RobinHoo8, @19ludwik91, @Blinddy, @snx, @szczesliwa_patelnia, @Lukaszxyz, @b4rt3k, @Emble, @Makowieciasto @Szylkretowy, @Catmmando
@Dot-On, @Michuq5, @DRSZOP, @zbozowystraznik, @Ejber_z_Fyrtla, @flytying, @DDexter, @Kadmos, @Pabllito, @bartoszadk, @turbodieselusik
@JakDorobic_com: W waluty. Uzasadnienie to galopująca inflacja i wydaje mi się to logiczne ale nie liczyłem nic jeszcze.(ani nie będę) Normalnie nie inwestuję więc moje gadanie tutaj jest gówno warte ale odpowiedziałem na pytanie i dałem krótkie uzasadnienie.