Aktywne Wpisy

MonazoPL +96
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +18
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 22.3% (102)
- kit 51.4% (235)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 26.3% (120)

Nie wiedziałem, że Zielona Góra jest taka ogromna w stosunku do liczby mieszkańców. Z kolei Białystok jest malutki jak na prawie 300 tys. mieszkańców. Świnoujście też jest ogromne, ale to chyba kwestia rozlewisk wodnych na ich terenie? Podobnie Szczecin.
Stan na 31.12.2021
A tutaj link bezpośrednio do Wikipedii https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f5/Poland_cities_and_towns_map.png
#ciekawostki #polska #demografia #statystyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz
źródło: Poland_cities_and_towns_map
PobierzKomentarz usunięty przez autora
nie widziałem że Suwałki to miasto xD myślałem zawsze że to region gdzie najbardziej p----i zimą. Przesmyk suwalski jeszcze pogłębił wrażenie że to obszar.
Komentarz usunięty przez moderatora
To tak można? xD
@orfan: Sprawdziłem i prawie. Białystok jest drugi po Warszawie z miast wojewódzkich.