Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 117
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dodam jeszcze, że każdy kto sprzeciwia się mojemu pomysłowi ten zgniły faszysta, totalitarysta i ordynarny zamordysta. Albo obydwie płcie są równe albo przyznajemy, że kobietom "należy się" więcej. Niech zatem płacą większe składki (wpłacają do systemu emerytalnego mniej niż faceci) i pracują dłużej (mimimun do 67 roku życia przy jednoczesnych 60 lat dla mężczyzn, którzy żyją krócej i więcej wkładają do systemu). Należy też całkowicie wyeliminować wszelkie udogodnienia dla kobiet albo wprowadzić
  • Odpowiedz
@RychuiPeja: może jakaś oddolna inicjatywa, stworzenie projektu ustawy, który przewidywałby implementację wspomnianych rozwiązań? Ból dupska lewaczków, cucków i części prawiczków byłby wspaniały, a jednocześnie cel szczytny i zbożny.

Żadne dziecko nie traci życia. Pzdr

Te abortowane na pewno ( ) Zwłaszcza te zdrowe, które normalnie mogłyby przyjść na świat, ale potencjalna mamunia woli je wyskrobać bo nie potrafiła się zabezpieczyć (albo nie portafiła tego wymóc
  • Odpowiedz
@21374201: kobieta powinna zadbać o zabezpieczenie siebie i partnera. Jeśli jednak kobieta ma mieć prawo do dokonania aborcji w dowolnej chwili, na żądanie, to mężczyzna powinien mieć podobne prawo, tj. do aborcji prawnej - to się nazywa równość, ty paskudny totalitarysto!
@HellsKatze: również uważam brak róności między płciami za coś żałosnego, wręcz groźnego i skrajnie niesprawiedliwego.
  • Odpowiedz
Albo obydwie płcie są równe albo przyznajemy, że kobietom "należy się" więcej

@skrzek11: xddd ja jestem za aborcją prawną dla meżczyzn, ale porównywanie jej do aborcji dla kobiet i mówienie, że to jest równe prawo jest xd
Aborcja a aborcja prawna to całkowicie dwie różne kwestie i to nie jest to samo prawo.
Jak kobieta robi aborcje to jest cała masa zdrowotnych rzeczy na drodze. Jak facet robi aborcje prawną to jest po
  • Odpowiedz