Aktywne Wpisy

vampajer +737

jatutylkopacze +161
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz

@skrzek11 Ale to nie czyni tego mniej zamordystycznym przeciez. Wolność wyboru i tyle. Kto chce to sobie sprawdzi, a kto nie, ten nie.
Elo.
@O_ty_Pierunie: uważam, że to decyzja samej kobiety i ewentualnie partnera. Nie widzę w tym niczego złego, czasem jest to konieczność, a czasem niestety kaprys.
@Herubin: zgadzam się.
@Halbr: ty serio nie rozumiesz czy celowo takie bzdety wypisujesz? Chodzi o ustawową chronę mężczyzn przez zdradziecki kur...skami, które
Ja p------e. Przy lockdownie były robione różne wyliczenia pokazujące jak bardzo skróciło się życie ludzi ze względu na zmniejszenie dochodów/utratę pracy. Jest od jasnej cholery opracowań pokazujących jak takie sytuacje skurkują zwiększonym ryzykiem śmierci i pogorszenia zdrowia a taka będzie p-------ć, że to nic takiego bo chce się skrobać
@21374201: widzicie lewaczki tak właśnie kobiety się mają do waszego wsparcia ich ruchu aborcyjnego xdd skoro tak to bijcie się same, ja mam w dupie wasze macice
Widzisz. Kobieta pójdzie do łóżka zajdzie w ciążę. I tak ona ma prawo decydować bo to jej ciało jak nie chce to może usunąć. Facet takiej możliwości nie ma.
https://innpoland.pl/162507,alimenciarze-to-tez-kobiety-unikanie-placenia-alimentow-nie-ma-plci
Proszę.
Kobiety nie są lepsze od
https://innpoland.pl/162507,alimenciarze-to-tez-kobiety-unikanie-placenia-alimentow-nie-ma-plci
Masz. Kobiety też nie płacą zasadzonych alimentów.