Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 117
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wprowadzeniu aborcji prawnej/finansowej

@skrzek11: w kółko to samo p---------e. Nie miałoby to żadnego znaczenia, bo i tak chłopy by się tego prawa zarzekali. W większości byłoby to prawo martwe
  • Odpowiedz
@skrzek11: czekałem, aż pojawi się określenie cuck i białorycerz XD ja bardzo chciałbym merytoryczną dyskusje na temat „aborcji” prawnej, ale ty jej nigdy nie zapewnisz, nie mam problemu pobierać aborcji dla kobiet, bo w moim świecie babeczki nie stanowią dla mnie zagrożenia i nie spłycam tematu do „sebka, który zalał jej formę”, ale to w końcu wykop nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Walimbrachol: ja też nie mam problemu z aborcją - jak kobieta chce to niech się skrobie i codziennie. Mam jednak warunek - faceci mają mieć prawo do aborcji prawnej. Proste. Skoro kobiety mogą usunąć ciążę wbrew woli mężczyzny, który to dziecko spłodził to mężczyźni winni mieć możliwość aborcji prawnej - tyle w temacie, ma być równość, a nie przywileje dla jednej strony.
  • Odpowiedz
@skrzek11: masz chłopie bez życia prywatnego. Dane z GUSu, więc zamykam temat. Nie mam zmaairtu wysyłać statystyk, dla innych krajów, bo mam ciekawsze rzeczy do szukania. Statystyka podaje liczbę samotnych matek. Jest ich taka liczba, że w życiu tylu skrobanek nie zostanie przeprowadzone w naszym kraju. Średnia roczna w Holandii oraz Czechach jest na poziomie ok. 30k rocznie w każdym z tych krajów. Nawet sumując tą liczbę i mnożąc przez
  • Odpowiedz